Kafić Priče iz prošlog veka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za Zabavnik su me zezali. Svaki petak, veliki odmor, zna se. Ja po Zabavnik.
Veliki fan sam bila.
Dugujem opstu kulturu i pola pismenosti Zabavniku.

Posle kad se donosi papir za reciklazu u skolsko, razgrabljivala deca.

Imamo sad na putu par brojeva. Cerku ne zanima. Muz gustira.
Ja sam prestala.

Ne znam koliko sam spucala na kiosk kao dete. Stripovi, Biser strip obozavan.
Jednom je izaslo nesto o seksu vrlo obimno, neko jednokratno izdanje zensko. I otkrilo mi prebitan deo tela fala im.
Ona ukoricena med enciklopedija nula nulina.

Kad smo se zabijali u vikendicu na Kosmaj ceo raspust, snabdevalo se zalihama stripova i casopisa pod jedan. Dooosadno, tamo kad covek prodje bio nam dogadjaj.

Od za odrasle Ilustrovana mi imala super rubrike jedina od korica do korica.
Zenske nismo kupovali, ja retko.
Duga bila dosadna politika, ali, ali erotska prica svakih par brojeva, odlicna. I neke lude rubrike na tu temu. Moja zena moj sampion foto hahha.
Nin najdosadniji. Politika je bila nedeljom super, Moma Kapor i kulturni dodatak i Magazin.

@Džudi S i @Tu okolo, baš vas je gušt bilo čitati uz jutarnju kavicu.

Dobro jutro svima! 🌸

Hot Chocolate Coffee GIF

Za strip Džeremaja postojala je i serija negde 2000tih.

Nije imala mnogo veze sa stripom ali je pamtim kao solidnu.

Ono što mi je danas zanimljivo što su i Luk Peri i Malcom Jamal Warner, koji su igrali uloge Džermaje i Kurdija oboje umrli.
Асоцијација на Лук Перија је, наравно, Беверли Хилс.

Brat je imao Komodor. Ja nznm kako je to nekog moglo da navuce, ali za njega, bolje da nije imao :(.
Meni bilo dosadno, i ono neko ucitavanje i podesavanje, mozda neka konzola pre Komodora? Gledas onaj sneg, on nesto objasnjava sta se narihtava wtf. Secam se nekih platforma igrica, nis nisam mogla da uradim. I ono trazis nesto po nekim sobama. Ma dosadno.

Imao je i Masterse boz sacuvaj, pa zameni Orka za nekog smrdu zelenog. Plaky.

u moje vreme se čitao huper i tempo što se tiče tih časopisa

pan erotika takođe

mikijev zabavnik,mikijev almanah, politikin zabavnik su bili standard
Secam se da sam jurila stripove po Porecu, dobijali samo u postici nekoj stampu na prodaju. A ja uredno dan za Mikijev. Nema. I nadjem samo jedan broj Mikijevog Almanaha na hrvatskom. Nisu dobijali, zalutao na moju srecu.

I kad je bilo bombardovanje, ode Dizni. To sam zaboravila, bila sam velika.
Tad je Zabavnik uveo Garfielda.

Jesu bili super stripovi, sto rece Heroj. Pa cekas nastavak, nezgodacija.

Brat je imao Komodor. Ja nznm kako je to nekog moglo da navuce, ali za njega, bolje da nije imao :(.
Meni bilo dosadno, i ono neko ucitavanje i podesavanje, mozda neka konzola pre Komodora? Gledas onaj sneg, on nesto objasnjava sta se narihtava wtf. Secam se nekih platforma igrica, nis nisam mogla da uradim. I ono trazis nesto po nekim sobama. Ma dosadno.

Imao je i Masterse boz sacuvaj, pa zameni Orka za nekog smrdu zelenog. Plaky.
Мој буразер је имао ово чудо технике.
1000005158.jpg

Da ima nekih sto novina Bravo sada, sirio se.

Joj ja sam posle kupovala Lepotu i zdravlje. Lep papir i zanimljivo u pocetku. Neku god zavirim, ako devedeset posto nisu bile reklame. Uzas. U nekom trenutku Mens helt je bio ekstra zanimljiv. Pola kao Zabavnik. Virila u nekim kaficima sta ima i ukapiram da je sadrzajan bio kad su zenski casopisi pukli. Nisam posle pratila. Jos se secam one trke za kolutom sira to sam npr tad davno u MH procitala.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back