Kafić Priče iz prošlog veka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Obozavam kad zrice do ludila i onda nekako covek mora da se prikloni, utopi u to zrikanje, pusti da ga nosi. Nisam skoro cula, bilo je par mesta gde su zaista preglasni. Jedna od zapravo omamljujucih stvari. Kao more. Kao nebo. Malo se zavrti. Dobro je kad se malo zavrti.

Ja sad nisam trcala jedno tri, cetiri dana. A zapravo uvece je sad mnogo pristojnije nego kad jesam. I sad sam malo nervozna, zao mi sto nisam i onako ne mogu da spavam. I neki bosanci dole galame i neka beba povremeno place...

E vic.
Sta donese lav kada se vrati iz rada u Austriji. Dva roma da stavi na kapiju

Shvatila sam da ste imali odliv mozgova tj jelo se. I da Krofna hoce da zbrise. I da Heroj i Arhandjel se i dalje nisu smuvali, a kad ce ne znamo. I balice, zvalice i slinice sam neke pohvatala, aaapciha.
Joj i Ed nije prisao devojci. Sto je nedopustivo. Sledeci put ili da pridje i isprica nam ili da slaze. Znacemo po sladoledu svakako.
Bavo
ali nisi ispratila nista o meni
ali nije ni cudo jer
ja sam Soko
007 Soko
:kpozdrav:

Za Zabavnik su me zezali. Svaki petak, veliki odmor, zna se. Ja po Zabavnik.
Veliki fan sam bila.
Dugujem opstu kulturu i pola pismenosti Zabavniku.

Posle kad se donosi papir za reciklazu u skolsko, razgrabljivala deca.

Imamo sad na putu par brojeva. Cerku ne zanima. Muz gustira.
Ja sam prestala.

Ne znam koliko sam spucala na kiosk kao dete. Stripovi, Biser strip obozavan.
Jednom je izaslo nesto o seksu vrlo obimno, neko jednokratno izdanje zensko. I otkrilo mi prebitan deo tela fala im.
Ona ukoricena med enciklopedija nula nulina.

Kad smo se zabijali u vikendicu na Kosmaj ceo raspust, snabdevalo se zalihama stripova i casopisa pod jedan. Dooosadno, tamo kad covek prodje bio nam dogadjaj.

Od za odrasle Ilustrovana mi imala super rubrike jedina od korica do korica.
Zenske nismo kupovali, ja retko.
Duga bila dosadna politika, ali, ali erotska prica svakih par brojeva, odlicna. I neke lude rubrike na tu temu. Moja zena moj sampion foto hahha.
Nin najdosadniji. Politika je bila nedeljom super, Moma Kapor i kulturni dodatak i Magazin.
Ja sam čitala (i) ćaletove zabavnike iz '60-ih, dovlačila sa tavana kod bake. Izgledali su kao Politika u boji :mrgreen: :heart2: ogromni

Brat je imao Komodor. Ja nznm kako je to nekog moglo da navuce, ali za njega, bolje da nije imao :(.
Meni bilo dosadno, i ono neko ucitavanje i podesavanje, mozda neka konzola pre Komodora? Gledas onaj sneg, on nesto objasnjava sta se narihtava wtf. Secam se nekih platforma igrica, nis nisam mogla da uradim. I ono trazis nesto po nekim sobama. Ma dosadno.

Imao je i Masterse boz sacuvaj, pa zameni Orka za nekog smrdu zelenog. Plaky.
Bila navučena na igrice na Komodoru

Gde izvlačite ove stvari :rotf:

A meni srećan jubilej
19 godina foruma
:zag:
Proud Emma Stone GIF

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back