Heroj.Ulice
Iskusan
- Poruka
- 6.983
diže se meni pretisak kad vidim kako se bakanališete na svetog ilijuTaman dok čita ujutru da mu se digne. Raspoloženje. Zornjak tip.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
diže se meni pretisak kad vidim kako se bakanališete na svetog ilijuTaman dok čita ujutru da mu se digne. Raspoloženje. Zornjak tip.![]()

:||:I pored sve dobre volje ne stižem sve da čitam što pišete pa ću samo upadati ovako niotkuda, nadam se da me primate![]()

Je l' ti pao?diže se meni pretisak kad vidim kako se bakanališete na svetog iliju![]()

jeste kad sam otišao na liturgiju ranom zoromJe l' ti pao?![]()

Ne damo da gleda niko.rade vas živci, odite da vam to neko stručan pogleda

Jel nas pozdravio tvoj, khm, pop?jeste kad sam otišao na liturgiju ranom zorom
Moram ju naučiti da ga zaključa. Profil mislim.Jutrić
Da vas rashladim malo mlazom iz Vodene pećine, pošto vidim da ste uzavreli:||:
Ni ja ne mogu čitati sve, daleko se kazalo, ali svakako mogu ući u tvoje poruke
Pogledajte prilog 1765153

reko je da vam spasa nema, samo smrt i ponovno vaskrsnuće vas mogu oprati od grehovaJel nas pozdravio tvoj, khm, pop?
Hvala.@Arhangel94
Srećna slava.
Pa onda nema poente prestati sa bakanalijama, kakve diFne vesti od jutrosreko je da vam spasa nema, samo smrt i ponovno vaskrsnuće vas mogu oprati od grehova

Otkad ti postade vjernik?reko je da vam spasa nema, samo smrt i ponovno vaskrsnuće vas mogu oprati od grehova
O, majko moja!reko je da vam spasa nema, samo smrt i ponovno vaskrsnuće vas mogu oprati od grehova
Što se više budete bakanalisali put i vreme do pročišćenja i ponovnog vaskrsnuća će biti duži i težiPa onda nema poente prestati sa bakanalijama, kakve diFne vesti od jutros![]()
Vernik se ne postaje, vernik se rađaOtkad ti postade vjernik?
Baš ti lepo stoji plava boja, otvara te u struku
Ne bih se složila, al ajd sadVernik se ne postaje, vernik se rađa