Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 72.089
Ni ova što je sad imam na prozoru ne djeluje normalnoČuvarkući se valjda i ne prilazi. Zaboraviš na nju i to joj je najbolje. Kad mali sam mislio da je to neka korov u staroj saksiji.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni ova što je sad imam na prozoru ne djeluje normalnoČuvarkući se valjda i ne prilazi. Zaboraviš na nju i to joj je najbolje. Kad mali sam mislio da je to neka korov u staroj saksiji.![]()
E nije, kad nađem sliku moje, kačim je!I ovo moje je šeltera ta?
Imam uvijek bar 10 truleksaJa bacam u smeće posle 10ak dana korišćenja, i sunđer i truleks krpu. Uvek imam zalihe pa iskorišćene pobacam i samo uzmem nove.
Moja mašina čak i nema 95Ja perem na 95 ne što ne mogu da kupim, nego navika šta znam.
Verovatno da ne mogu da ugreju na 90 stepeni, pogotovo mašine koje se koriste već neko vreme pa se i kamenac uhvatio oko grejača, ali bitno je da greje na preko 60 stepeni. Ono ekološko ograničavanje programa na 60 stepeni je veliko sranje.Čak mislim da većina onih koje imaju ne postižu tu temperaturu. Dobace možda 80.
To sam pročitao od nekog stručnjaka na aleksandri koji je vladao temom o veš mašinama.Bilo dosta korisnih saveta. A ja posle svog čitanja tada kupio najjeftiniju.
![]()
Lako mu se bilo kurčiti među vama ženamaČak mislim da većina onih koje imaju ne postižu tu temperaturu. Dobace možda 80.
To sam pročitao od nekog stručnjaka na aleksandri koji je vladao temom o veš mašinama.Bilo dosta korisnih saveta. A ja posle svog čitanja tada kupio najjeftiniju.
![]()
Nije zbog grejača, već, koliko sam shvatio, proizvođači ograniče zbog eksploatacije mašine. Pošto se svakako kontroliše termostatom. Meni je 60 ok. Sve dok je preciznih 60. Na 90 mi samo brže uništava sve što ubacim u nju, a ostalo isti efekat.Verovatno da ne mogu da ugreju na 90 stepeni, pogotovo mašine koje se koriste već neko vreme pa se i kamenac uhvatio oko grejača, ali bitno je da greje na preko 60 stepeni. Ono ekološko ograničavanje programa na 60 stepeni je veliko sranje.
Lako mu se bilo kurčiti među vama ženama![]()
Vala evo ne znam šta bih na 90 prala, znaš koliki uhljup moraš biti da moraš nešto otkuhavati?Nije zbog grejača, već, koliko sam shvatio, proizvođači ograniče zbog eksploatacije mašine. Pošto se svakako kontroliše termostatom. Meni je 60 ok. Sve dok je preciznih 60. Na 90 mi samo brže uništava sve što ubacim u nju, a ostalo isti efekat.
Nerviraju me te sveznalice, čangrizave, svemu nađu manu, šta njega boli tuki u čemu ću ja prati?
Ne, bio je dobro upućen. Znao sve serije, delove, mane svake... Verovatno neki serviser.![]()
Pa to je bila tema za savete u vezi veš mašina.Nerviraju me te sveznalice, čangrizave, svemu nađu manu, šta njega boli tuki u čemu ću ja prati?![]()
Nema to veze sa eksploatacijom mašine, nego sa onim ECO direktivama koje guraju političari i birokrate koji nemaju veze sa životom. Kod većine novih mašina su programi fabrički podešeni na maksimalno 60 stepeni, ali neki modeli ipak daju i opciju da staviš na 90, a neki uopšte ni nemaju tu opciju. I uglavnom su neki krš modeli ti koji ne mogu da idu preko 60 stepeni.Nije zbog grejača, već, koliko sam shvatio, proizvođači ograniče zbog eksploatacije mašine. Pošto se svakako kontroliše termostatom. Meni je 60 ok. Sve dok je preciznih 60. Na 90 mi samo brže uništava sve što ubacim u nju, a ostalo isti efekat.
I to ga ne čini manjim kenjatoromPa to je bila tema za savete u vezi veš mašina.![]()
Tako je čovek objašnjavao, kao max za skoro sve modele koji imaju. I ne 60, već do nekih 80, valjda. Pretpostavljam da je to verovatno zbog neke tolerancije termostata vremenom, naročito ako bi bio na 95 i onda tokom godina eksploatacije počne da prokuvava i eto belaja. A 10 stepeni razlike, na toj temperaturi, u praksi za pranje ništa ne znači.Nema to veze sa eksploatacijom mašine, nego sa onim ECO direktivama koje guraju političari i birokrate koji nemaju veze sa životom. Kod većine novih mašina su programi fabrički podešeni na maksimalno 60 stepeni, ali neki modeli ipak daju i opciju da staviš na 90, a neki uopšte ni nemaju tu opciju. I uglavnom su neki krš modeli ti koji ne mogu da idu preko 60 stepeni.
Ne. To sam ja.I to ga ne čini manjim kenjatorom
Kladim se da je znao sve i o šporetima, klimama, bojlerima, džezvama, deterdžentima, šamponima, autima!
To si zapamtio, a đe mećeš apostrof nisiTako je čovek objašnjavao, kao max za skoro sve modele koji imaju. I ne 60, već do nekih 80, valjda. Pretpostavljam da je to verovatno zbog neke tolerancije termostata vremenom, naročito ako bi bio na 95 i onda tokom godina eksploatacije počne da prokuvava i eto belaja. A 10 stepeni razlike, na toj temperaturi, u praksi za pranje ništa ne znači.
Tačno!Moj savet - najjeftinija sa 5 god gsrancije. Posle opet isto.![]()