Tamburiks
Veoma poznat
- Poruka
- 10.658
Jesi i njih pokvarila?Minkaaaaa, a je l' se razumeš u orhidejeeee? Ili neko?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi i njih pokvarila?Minkaaaaa, a je l' se razumeš u orhidejeeee? Ili neko?
Ne, ja i cvijeće smo posvađaniMinkaaaaa, a je l' se razumeš u orhidejeeee? Ili neko?

Nisam njih ali mi je uvenula čuvrakuća ebote, kome se to može uopšte desiti??Jesi i njih pokvarila?![]()
Vreme joj da crkne, nije ništa večnoJesi i njih pokvarila?![]()

Nisam njih ali mi je uvenula čuvrakuća ebote, kome se to može uopšte desiti??

Pazi, ova kuća se ne grije, u njoj boravim ja kad imam vremena, sat-dva jednom u 15 dana, zalijem ga ljeti jednom u 2 mjeseca, majke nema među živima već dvije i po godine i cvijet živ!!Vreme joj da crkne, nije ništa večno
Oživi ona ponovo kad odmori malo
Amarilis sam potkresala, listove zelene ostavila, lukovica viri. E sad Božićna zvezda nek mi je u pokoći![]()
E znaš šta mi uspije uvijekVreme joj da crkne, nije ništa večno
Oživi ona ponovo kad odmori malo
Amarilis sam potkresala, listove zelene ostavila, lukovica viri. E sad Božićna zvezda nek mi je u pokoći![]()
Ja kod kuće imam prelepu šefleru koja divlja kako raste! I debil kad krao cveće uništi mi je skroz. I ona ni iz čega opet divlja kako raste. A posebno mi draga jer je od pokojne komšinice, predrage bake, imamo je 10 god već i nekako nam to uspomena na nju, mnogo dragaPazi, ova kuća se ne grije, u njoj boravim ja kad imam vremena, sat-dva jednom u 15 dana, zalijem ga ljeti jednom u 2 mjeseca, majke nema među živima već dvije i po godine i cvijet živ!!
Pogledajte prilog 1828680
I ovo moje je šeltera ta?Ja kod kuće imam prelepu šefleru koja divlja kako raste! I debil kad krao cveće uništi mi je skroz. I ona ni iz čega opet divlja kako raste. A posebno mi draga jer je od pokojne komšinice, predrage bake, imamo je 10 god već i nekako nam to uspomena na nju, mnogo draga![]()
A nisam tako!Jel počeo da "radi"?![]()
![]()
MeniNisam njih ali mi je uvenula čuvrakuća ebote, kome se to može uopšte desiti??
Ja bacam u smeće posle 10ak dana korišćenja, i sunđer i truleks krpu. Uvek imam zalihe pa iskorišćene pobacam i samo uzmem nove.Ja bacim moj jednom nedeljno u mašinu sa krpama na 95 stepeni i bude živ!
Ja ih vala bacamJa bacim moj jednom nedeljno u mašinu sa krpama na 95 stepeni i bude živ!
IstoJa bacam u smeće posle 10ak dana korišćenja, i sunđer i truleks krpu. Uvek imam zalihe sunđera i truleks krpa pa iskorišćene pobacam i uzmem nove.
@AmelieMinkaaaaa, a je l' se razumeš u orhidejeeee? Ili neko?
Da, budu ponekad cvjetći bijeli! Hvala, da zapamtim: spatifilum! Joj jedva čekam sutra pa kad dođemo svi skupa da kažem: ma kako je moj dragi spatifilum danaaas
nek misle seka i zet da sam pametna Ebote sad se setih kad je majka mog druga inače univerzitetski profesor, dakle ima novca, skuvala sa spanaćem stari sunđer
Dobro, dešava se!
Ali nipošto nije htela da baci spanać, već ga je jela sa sve raspadnutom onom zelenom stranom sunđera!!!!!