Kafić Priče iz prošlog veka VII - Konektovanje ispod duda 🎅🎄

Minkaaaaa, a je l' se razumeš u orhidejeeee? Ili neko?
Ne, ja i cvijeće smo posvađani :D
Od cvijeća volim samo cvijet koji raste u ruci :)
Ali ima nešto skroz čudno, u kući moje majke (bake) je ostao da boravi samo jedan cvijet, samo jer je svima nama bilo mrsko da ga iznesemo, veliki je i težak je. I ja u tu kuću idem jednom u 10-15 dana, volim da je održavam "živom" i tako se skupimo tu, ako se sjetimo i zalijemo cvijet, ako to uradimo i zapišemo da kao ne pretjeramo :D (što se neće desiti nikako). I cvijet živ, srećno djeluje i raste. Kako?? Ne kontam, ček da iskopam sliku od neki dan :D

Vreme joj da crkne, nije ništa večno :rtfm:🤣
Oživi ona ponovo kad odmori malo 😂

Amarilis sam potkresala, listove zelene ostavila, lukovica viri. E sad Božićna zvezda nek mi je u pokoći 😂
Pazi, ova kuća se ne grije, u njoj boravim ja kad imam vremena, sat-dva jednom u 15 dana, zalijem ga ljeti jednom u 2 mjeseca, majke nema među živima već dvije i po godine i cvijet živ!!

Poslednja izmena:
Pazi, ova kuća se ne grije, u njoj boravim ja kad imam vremena, sat-dva jednom u 15 dana, zalijem ga ljeti jednom u 2 mjeseca, majke nema među živima već dvije i po godine i cvijet živ!!

Pogledajte prilog 1828680
Ja kod kuće imam prelepu šefleru koja divlja kako raste! I debil kad krao cveće uništi mi je skroz. I ona ni iz čega opet divlja kako raste. A posebno mi draga jer je od pokojne komšinice, predrage bake, imamo je 10 god već i nekako nam to uspomena na nju, mnogo draga 💗

Ja kod kuće imam prelepu šefleru koja divlja kako raste! I debil kad krao cveće uništi mi je skroz. I ona ni iz čega opet divlja kako raste. A posebno mi draga jer je od pokojne komšinice, predrage bake, imamo je 10 god već i nekako nam to uspomena na nju, mnogo draga 💗
I ovo moje je šeltera ta?

Je l pogodio? 😁
1000048511.jpg

Back