Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 16.910
Dunuo bi on i pravi samo da sačuva ojreNaopako. Pa da nam postaneš gejpeder![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dunuo bi on i pravi samo da sačuva ojreNaopako. Pa da nam postaneš gejpeder![]()

Na onoj slici djelovalo da je manje od polaMeni ostalo skoro pola flaše.Više mi ne treba.
![]()

Ja ću kupiti višnju jaču za subotu.Meni ostalo skoro pola flaše.Više mi ne treba.
![]()

Dodaj još vodeMeni ostalo skoro pola flaše.Više mi ne treba.
![]()

A šta da nam bude kad smo punokrvne krvoločne mislim, ženke?samo ti je to u glavi![]()

Svi muški bi ovde duvali za pareDunuo bi on i pravi samo da sačuva ojre![]()
Meni ostalo skoro pola flaše.Više mi ne treba.
![]()

Da odete da vam to neko pogledaA šta da nam bude kad smo punokrvne krvoločne mislim, ženke?![]()
Pre bi oni duvali nego mi, hahahaahjahajaSvi muški bi ovde duvali za pare![]()

Pa ne!Biću jedina trijezna![]()
Ma neeeeeeeeeće, pa on ima karakterDaleko je subota, da nećeš popiti do tad![]()

Ti si plaćala da ne duvašJa stvarno nikad nisam duvala.![]()
Je jesam kad sam drotu rekla jer me iznervirao: ma piši papak, ne možeš ti napisati koliko Minka može platitiJa stvarno nikad nisam duvala.![]()
To je to. Nećemo cepidlačiti.Na onoj slici djelovalo da je manje od pola![]()
Onda nema silaska niz stepenice.Ja ću kupiti višnju jaču za subotu.![]()
![]()
Ne mislim na to duvanjeTi si plaćala da ne duvaš![]()
A fina je, skoro ko voda dok ne počne da hvata.Dodaj još vode![]()
Pa ne mislim ni jaNe mislim na to duvanje![]()
![]()

Ma sa njima to tek nikako na granici, za jednu reč mogu satima da te ganjaju i ceo prtljag i auto da demontirajuA jednom na granici sa Hr sam, iznervirana vrućinom i sporošću i onim odvajanjem nas koji nismo u EU rekla onom drotu na granici koji nam je unio pasoše, pa izašao, pa ušao, pa izašao a ne vraća: jel to zato što smo muslimani?
Iduća scena mi pored parkiranog auta 15 metara od te kućice a auto rastavljaju na paramparčadMoji saputnici nisu pričali sa mnom puna dva dana, nikako.
![]()
Ksko js nissm video ovaj pofst fo sad?!A fina je, skoro ko voda dok ne počne da hvata.![]()