Žardinjera
Domaćin
- Poruka
- 3.889
Znači da je suština pogođenaIako sam dala dozvolu za tvoj, moram priznati da me sad kad ga vidim u kružiću na prvu asocira na debelog čiču pijanca![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači da je suština pogođenaIako sam dala dozvolu za tvoj, moram priznati da me sad kad ga vidim u kružiću na prvu asocira na debelog čiču pijanca![]()

Promjenila sam i potpis, da te ne brukam@Žardinjera da znaš kako ti ta mačka ide uz potpis![]()

Zato si stavila ovaj da nas brukaš objePromjenila sam i potpis, da te ne brukam![]()

Promjenila sam i potpis, da te ne brukam![]()

Azurirao fon sada i na kraju mi stize porukaNisam još smislila ni đe ću za prošlu Novu![]()
Onda po danu

Moram da ti nađem bolju alkoholisanu mačkicuPotpis mi je: Ovaj retardirani avatar koristim zato što mi je to odobrila Lobica
A kada se vratim na bogougodni avatar, vraćam stari potpis![]()

Pa kako će uz onaj potpis ova slikaZato si stavila ovaj da nas brukaš obije![]()

Tome sam se i nadala, da ćeš mi ti izabrati, kao i uvijekMoram da ti nađem bolju alkoholisanu mačkicu![]()

@Pepeljuginazlapolusestra
Kako ide bez šećera ?
Za slučaj da ti se ipak ne jede, evo da kriziraš kao i ja kad vidjeh ovo

jedino što ovaj čika ima lijepe ruke/vene 

Nisam vidjela stari potpisPa kako će uz onaj potpis ova slika![]()

Jesu, sve dok ih ne jedeš kućiJedno pitanje
ako odemo negdje na Advent, da li su dozvoljene krofnice?![]()
![]()

Jeste probale Urmoladu?Jesu, sve dok ih ne jedeš kući
Meni se od juče jedu fritule, razmišljala sam i da ih napravim jer nije teško, ali se suzdržavam![]()
Jeste probale Urmoladu?

Jesu, sve dok ih ne jedeš kući
Meni se od juče jedu fritule, razmišljala sam i da ih napravim jer nije teško, ali se suzdržavam![]()

Sto se ne drogiras ko sav normalan svet, nego moram guglati zbog tebeJeste probale Urmoladu?
Dobra je, skroz, a nema šećera

Sad bi @snowtrooper pitao, Jel ovo za jelo@Žardinjera
Možda neki od ova dva?
Pogledajte prilog 1827456Pogledajte prilog 1827454
Slađa mi je ova sa zatvorenim okicama![]()