Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 16.979
Samo klizi je l' da?A fina je, skoro ko voda dok ne počne da hvata.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo klizi je l' da?A fina je, skoro ko voda dok ne počne da hvata.![]()
Znam, uvjerila sam seMa sa njima to tek nikako na granici, za jednu reč mogu satima da te ganjaju i ceo prtljag i auto da demontiraju![]()
Sinoć me voleo, danas zaboravioKsko js nissm video ovaj pofst fo sad?!Lo, sutra ćemo se svađati. Večeras se grelimo.
hahahahhahhahahahhahha

Učiteljica otišla u penziju, a penzije nikakve. Ne nadaj se parama. Traži flašu.Biću jedina trijezna![]()
Objasnio! hahahahahhahahahhaSinoć me voleo, danas zaboravio![]()
![]()
Pijem 3x godišnje. Još subota i ovu godinu sam čekirao.Daleko je subota, da nećeš popiti do tad![]()
Ajd dobro je, neće više tako podučavati djecuUčiteljica otišla u penziju, a penzije nikakve. Ne nadaj se parama. Traži flašu.![]()
Opremim se na spratu sa hranom višnjom vodom i onda krećemo! A jes i vrata moram da zaključam, sinoć nisam, zamalo tako da spavam..Onda nema silaska niz stepenice.![]()
ŠtetaPijem 3x godišnje. Još subota i ovu godinu sam čekirao.![]()
super si kad popiješ
Moramo za Novu godinu!Pijem 3x godišnje. Još subota i ovu godinu sam čekirao.![]()

Neko ovde mora.Ma neeeeeeeeeće, pa on ima karakter![]()
Tačno sam znao da te jezik uvaljuje u probleme.Je jesam kad sam drotu rekla jer me iznervirao: ma piši papak, ne možeš ti napisati koliko Minka može platitiE onda me je baš ali baaaš detaljno izmrcvario. E od tada znam da u Prvoj pomoći mora biti 12 pribadača
i napisao je toliko da me tata zamalo oderao ko mačku
![]()
Ma bila sam mlada i ludaTačno sam znao da te jezik uvaljuje u probleme.![]()

Trči jezik, pamet ga juri!Tačno sam znao da te jezik uvaljuje u probleme.![]()

Nisi mi odgovorila za ono "jah"Ksko js nissm video ovaj pofst fo sad?!Lo, sutra ćemo se svađati. Večeras se grelimo.
hahahahhahhahahahhahha
mi*Nisi me odgovorila za ono "jah"![]()
Curi, teče...Samo klizi je l' da?![]()
Kako si bezobrazna...Objasnio! hahahahahhahahahha
Odmah da kažem, ovo je paket. Minusi i plusevi. Jbg... pobejad pteovlafaju minusi, nije lako sa trezan sa ovim dtugim. Ali to ćemo srefiti već nekako. Laku noć.
Bolju nisam mogao imati.Ajd dobro je, neće više tako podučavati djecu![]()
Komplikovano je za tebe, nisi još padeže savladaoNisi me odgovorila za ono "jah"![]()
Nisam napisao ni jednom "obećavam". To je za mene ozbiljna reč.Štetasuper si kad popiješ
I svašta si obećao
Ne znam kad je pravi trenutak da nabrojim?