Kafić Priče iz prošlog veka VI - Čajanka ispod duda 🧸🍵

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja stvarno nikad nisam duvala. :rumenko:
Je jesam kad sam drotu rekla jer me iznervirao: ma piši papak, ne možeš ti napisati koliko Minka može platiti :D E onda me je baš ali baaaš detaljno izmrcvario. E od tada znam da u Prvoj pomoći mora biti 12 pribadača :D i napisao je toliko da me tata zamalo oderao ko mačku :D

A jednom na granici sa Hr sam, iznervirana vrućinom i sporošću i onim odvajanjem nas koji nismo u EU rekla onom drotu na granici koji nam je unio pasoše, pa izašao, pa ušao, pa izašao a ne vraća: jel to zato što smo muslimani?
Iduća scena mi pored parkiranog auta 15 metara od te kućice a auto rastavljaju na paramparčad :D Moji saputnici nisu pričali sa mnom puna dva dana, nikako. :D

A jednom na granici sa Hr sam, iznervirana vrućinom i sporošću i onim odvajanjem nas koji nismo u EU rekla onom drotu na granici koji nam je unio pasoše, pa izašao, pa ušao, pa izašao a ne vraća: jel to zato što smo muslimani?
Iduća scena mi pored parkiranog auta 15 metara od te kućice a auto rastavljaju na paramparčad :D Moji saputnici nisu pričali sa mnom puna dva dana, nikako. :D
Ma sa njima to tek nikako na granici, za jednu reč mogu satima da te ganjaju i ceo prtljag i auto da demontiraju 🤣

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back