Serpenti
Poznat
- Poruka
- 8.778
Nikako! Nek zasluži. Prvo on tebi nek daDa mi je dam?
Skočiće mu, a nisam lrisutna, iskoristiće ga druga da mu ga spušta! Pritisak!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikako! Nek zasluži. Prvo on tebi nek daDa mi je dam?
Skočiće mu, a nisam lrisutna, iskoristiće ga druga da mu ga spušta! Pritisak!

Meni vatrena Lo deluje da bi mrtve diglanema meni šta da skoči, ne radi to mene odavno

NaopakoŽelela bih da radim na spirometriji pa ceo dan samo da se dernjam DUUUUUUUUUUUUNIIIIIIIIIII, SAAAAAAD JAČEEEEEEEE DUVAAAAAAAAAAJ DUVAAAAAAAJ, LOŠE DUVAŠ, JOOOOOOOOOOŠ JOOOOOOOŠ JOOOOOOOOOŠ, SAAAAAD DUVAJ JAKOOOOOO!!!!!
![]()

Kakva satisfakcija! Izbaciš sav stres iz sebe kroz DUNIIIIIII DUVAAAAAAJNaopako
Meni ostale traume kao djetešcetu![]()

tako se ona drala na mene kad sam radio spirometriju, kaže nisi ga dobro duvao ajde opetŽelela bih da radim na spirometriji pa ceo dan samo da se dernjam DUUUUUUUUUUUUNIIIIIIIIIII, SAAAAAAD JAČEEEEEEEE DUVAAAAAAAAAAJ DUVAAAAAAAJ, LOŠE DUVAŠ, JOOOOOOOOOOŠ JOOOOOOOŠ JOOOOOOOOOŠ, SAAAAAD DUVAJ JAKOOOOOO!!!!!
![]()
Žive sa'ranjujem, mrtve dižem!Meni vatrena Lo deluje da bi mrtve digla![]()

Joooooj, želim taj posao!!!!!tako se ona drala na mene kad sam radio spirometriju, kaže nisi ga dobro duvao ajde opet

I na kraju si morao da dobro duneš kad se teta razdere, i da ne možeš ima da možeš! Odmah ti ga digne! Kapacitet pluća!tako se ona drala na mene kad sam radio spirometriju, kaže nisi ga dobro duvao ajde opet

Zaboravljaš da imam alkoholnu sobu u podrumu!Sad nema sa čim da zalije.![]()

U svemu vidiš bizMis.Eto stare mikrotalasne još malo u Srbiji. Novo, novo, nemačkoKod njih pucketaju, tako predviđeno.
![]()

Daj sta nemaš!nemam šta da dam

Šta je alkoholna soba? Vinski podrum?Zaboravljaš da imam alkoholnu sobu u podrumu!
Moram slikam![]()
Pa daj nešto da popijemo.Zaboravljaš da imam alkoholnu sobu u podrumu!
Moram slikam![]()
Ništa strašno, samo duvaš.Morala sam guglati sta je spirometrija![]()
Fantu samo za HerojaPa daj nešto da popijemo.
Imaš li fantu?![]()

Sad si profija sam duvao toj na spirometriji, duvao ga pandurima za alkhol, duvao ga na poslu za alkohol
ko šta radi ja ga samo duvam