Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jao, fantazija, sačuvaću poruku, toliko volim tu kombo čoko višnja, da sam dojadila svima na potenciranju togaE to možeš da napraviš očas posla
To ja pravim
Uzmem one šeširiće i u svaki stavim višnju
Istopim crnu čokoladu sa malo putera i mleka, zalijem svaki šeširić i metnem u friz
Za par sati dobiješ ledeno savršenstvo
Čuvaj se Senkine rukeViše za mene![]()

Zamjetila samMislim da više ne volim, nego što volim![]()

A lako je da ne može lakše bitiJao, fantazija, sačuvaću poruku, toliko volim tu kombo čoko višnja, da sam dojadila svima na potenciranju toga![]()
Mislimo na mene!Loooo, vidi sat! 22:22

Prelazimo ovako naglo na najcrnji humor.U suštini, slatkiši su bolji od seksa. Ali stvarno.![]()
Mogu ja za tebe odgovoriti: štrudla od jabuka, pita od jabuka, ušećerena jabuka, tufahija...Ovo mi je najteže pitanje.
moraću da razmislim do sutra
Provokatorka jedna, a ona će i keks i seksPrelazimo ovako naglo na najcrnji humor.![]()
Jaka konkurencija?Ovo mi je najteže pitanje.
moraću da razmislim do sutra
Kad si budnaPa ne baš stalno. Samo povremeno.![]()

Nisam probalaBijela topla čokolada je savršenstvo.![]()

Kod Fofe su vrh, još u onoj čaši sa nogicomTufahije![]()

Volim i ja vala. A izmislila sam i recept Tufahije za minderpuzeTufahije![]()
E to! BravoMogu ja za tebe odgovoriti: štrudla od jabuka, pita od jabuka, ušećerena jabuka, tufahija...

Nisam probala![]()

Ja jednom pojela 25 tulumbiDva puta kada sam se nadrogirao od šećera, ali bukvalno nadrogirao je kad sam pojeo pola pleha baklava i ne znam koliko tufahija