Heroj.Ulice
Poznat
- Poruka
- 8.634
Ja imam alat za čišćenje jabukanek viklerima buše jabuke
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja imam alat za čišćenje jabukanek viklerima buše jabuke
Ja se jednom na sluzbenom putu udebljao pet kilograma za 7 danaJa u Turskoj skoro kobaliram od količine unetog šećera
Al' šta ću, moram sve da probam![]()

To je i za tikviceJa imam alat za čišćenje jabuka
![]()
Ne volim zalivene.Naopako![]()

Alo, koordinišite se![]()

Bolje vas našao, evo malo muzike uz čajic i ćebenceForumski drugari, dobro došli na našu malu
čajanku.
Oljuštiš jabuke, izrežeš na tanke kriške, tanko kao krompir za musaku, staviš u vodu, staviš i šećer i kad proključa neka se kuva 10-12 minuta. Samelješ orahe, u mljevene orahe dodaš vanilin šećer i vrelo mlijeko, promiješaš to. I onda u neku manju ravnu posudu, može i pleh, tepsija, dublja redaš sve to kao musaku. Red jabuka, red oraha, red jabuka..počneš sa jabukama, završiš sa jabukama. Možeš sve to kad završiš i zaliti vodom u kojoj si kuvao jabuke, biće sočnije. Umutiš šlag, na vrh ide šlag, u frižider na hlađenje i eto. Volja ti rezati kao kolač i vaditi na tanjirić, volja ti jesti velikom kašikom direkt iz tepsije ko gospodinDeder piši kako i šta
Ćude!Smiriii se,ne sme da ti se diže bez mog prisustva!![]()
Ja ovo koristim i da izdubim paprike kad ih punimJa imam alat za čišćenje jabuka
![]()

Imam i ja, ali mi lakše i draže za minderpuze, a ukus isti.Ja imam alat za čišćenje jabuka
![]()
Ne volim ni ja, ali ako nema ništa drugoNe volim zalivene.![]()
Bolje dvaput za svaki slučaj^^^ Ko vele da ne ponove grešku i ne taguju te![]()
Nisam znala da je to isti kolačUrmašice se zovu i tatlije
I tebi pada?Ja samo znam kako je kad padne šećer.![]()
Ja na moru za 10 dana 7 kg, cepao samo giros, suvlaki i kocu 3-4x dnevnoJa se jednom na sluzbenom putu udebljao pet kilograma za 7 dana

Može za više vrsta voća povrća da poslužiJa ovo koristim i da izdubim paprike kad ih punim![]()
Ja te čuvam brinem da ti ne ripa, a ti meni ćude.
ArhiviranoOljuštiš jabuke, izrežeš na tanke kriške, tanko kao krompir za musaku, staviš u vodu, staviš i šećer i kad proključa neka se kuva 10-12 minuta. Samelješ orahe, u mljevene orahe dodaš vanilin šećer i vrelo mlijeko, promiješaš to. I onda u neku manju ravnu posudu, može i pleh, tepsija, dublja redaš sve to kao musaku. Red jabuka, red oraha, red jabuka..počneš sa jabukama, završiš sa jabukama. Možeš sve to kad završiš i zaliti vodom u kojoj si kuvao jabuke, biće sočnije. Umutiš šlag, na vrh ide šlag, u frižider na hlađenje i eto. Volja ti rezati kao kolač i vaditi na tanjirić, volja ti jesti velikom kašikom direkt iz tepsije ko gospodin![]()
Kad neko priča ne može da jede po vrućini, a ja kao mećavaMislim da sam jedini koji se vratio deblji sa mora nego što je otišao

I za paprikeJa imam alat za čišćenje jabuka
![]()
Jeste.Može za više vrsta voća povrća da posluži