Heroj.Ulice
Poznat
- Poruka
 - 7.610

Kaže da su se neki i smuvali preko tih grupaImam i ja viber grupe, najsmješnije mi kad su se par puta uspjeli i posvađati u njima![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaže da su se neki i smuvali preko tih grupaImam i ja viber grupe, najsmješnije mi kad su se par puta uspjeli i posvađati u njima![]()
Majko mila budala
pa oko cega se svadjaju?
Ko je brzzi?
Nego da li onaj radio iz tvog kraja i dalje ima emisiju gde javlja lokaciju radara?
Ili to bese onaj iz Bijlejine?
![]()

Joj sestroIz mog kraja? Kako ti znaš koji je moj kraj?
Mislim da bude na BN radio, da vozači javljaju gdje ima radar/policija/gužva![]()
To sam jaIšao ja u Zaječar na Gitarijadu i to preko Čestobrodice, krivine, ovo, ono, magle ima čak i leti, ograničenje 30-50 km.
Vozi lik iza mene, nabija mi se u branik, blica, svira, maše nešto, ja ne *****.
Kako smo izašli na vrh prevoja i pravac, lik daje gas,trubi i odleće bukvalno pored mene.
5 minuta posle toga prolazim pored njega zaustavila ga patrola, radar na pravcu![]()

Zato mene krk u Mladenovcu radar. Krk!
Kako beše ono, 112km/h a ograničenje 70.![]()
Moj kum je za ovo ostao bez dozvole tri meseca
Čekaj bre...kako ti plati 350€ kad ovde piše 10.000?
To je druga kazna.Čekaj bre...kako ti plati 350€ kad ovde piše 10.000?
U roku od 8 dana 5000![]()

Delikvent par ekselansTo je druga kazna.![]()
![]()

Nema dalje, legenda.A ja se okrenuo se za 180 na ivici neke planinske litice, vozio u rikverc stepenicama, gađao u ogradu mosta da ne bih promašio most i završio pod njim...Stavljam kao spojlere pošto malo budala ima ovakvu kolekciju. Ko me poznaje, odmah bi me provalio.
![]()

Pa znači da imaš eksceseeeeTo je druga kazna.![]()
Ovu sam platila 5k
Ali me zato posle ošurili.![]()
To je druga kazna.![]()
Ovu sam platila 5k
	Znam čoveka koji je upao u građevinske radove na autoputu i izašao u pogrešan smer. On mi je uteha.Nema dalje, legenda.![]()
Mogao si u kontra smeru da voziš. Bilo bi jednostavnije i sigurnije!![]()
To je druga kazna.![]()
Ovu sam platila 5k

Ih kod nas u BG malo malo pa neka budala se zaglavi na mostu na Adi na šinamaZnam čoveka koji je upao u građevinske radove na autoputu i izašao u pogrešan smer. On mi je uteha.![]()
Sve danas moze lako da se nadjeImate i aplikacije koje vam govore gdje su radari
izašao u pogrešan smer