Serpenti
Iskusan
- Poruka
- 6.239
Ne mora, ali će htjet. Tvoje je da se prepustiš.A ne, to nikako, ja sam ta koja volim da tetošim i da ugađam drugima
Krunu na svoju glavu sama mećem, ne mora on![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mora, ali će htjet. Tvoje je da se prepustiš.A ne, to nikako, ja sam ta koja volim da tetošim i da ugađam drugima
Krunu na svoju glavu sama mećem, ne mora on![]()

Pa sad se radi o meni i čmž! Jesam potrefila ovo čmž??Nisam ni mislio na tebe nego na tu ribu
Šta bi sa smajlićima?Ček, prekinuo sam vas u diskusiji. Izvinjavam se. Nastavite, molim vas.![]()
Ne bi, kad bi je pogledao onim ribljim tugaljivim očima u kojima se vidi tuga celog univerzuma ne bi imala srcaNe bi, pojela bi ga za doručak

Dobroooo, mogu odglumiti par mjeseciNe mora, ali će htjet. Tvoje je da se prepustiš.![]()
Ja veze nemam koliko je sad sati stvarno a koliko mom organizmuGotov čaj. Gotov vikend. Ja još na vrhu. Grudvali se, ja pobedio.![]()
a sutra ponedjeljakJesi, ali to nema veze sa astrologijom, to je samo moja skraćenicaPa sad se radi o meni i čmž! Jesam potrefila ovo čmž??

Nemoj da te zatrpamo sad sa grudvama.Gotov čaj. Gotov vikend. Ja još na vrhu. Grudvali se, ja pobedio.![]()

Toliko znam da nema veze sa astrologijomJesi, ali to nema veze sa astrologijom, to je samo moja skraćenica
Lijepo što je usvajate, isto kao što sam ih tamo zarazila sa suđenikom![]()
Meni je Bruce Willis sinonim za musku ribu.Što ne bi mogla? Pa ribe žive za takvu patetiku
Naravno ne sve
Ali neka riba sa mesecom u ribama npr bi joj bila top
Ja tebe poštedeo prutića, a ti tako... Dobra dela ne ostaju nekažnjena, moj Obni...Nije lEpo lagati, pogotovo ne u tim godinama.![]()
Zgazila bi ga kao bubašvabu što bi da je se ne plašiNe bi, kad bi je pogledao onim ribljim tugaljivim očima u kojima se vidi tuga celog univerzuma ne bi imala srca![]()
Posle ili sutra. Sad me mrzi da ih sakupljam.Šta bi ss smajlićima?![]()
Kako? Baš sam dobra, ne kačim ti zmije.Ja tebe poštedeo prutića, a ti tako... Dobra dela ne ostaju nekažnjena, moj Obni...![]()

Pa zar ih nisi već skupioPosle ili sutra. Sad me mrzi da ih sakupljam.![]()

Reći će alarm ujutru. Mašine vladaju svetom, mi ih samo slušamo.Ja veze nemam koliko je sad sati stvarno a koliko mom organizmua sutra ponedjeljak
Mene ne budi alarm, navijem ga i onda sama sebi psujem kad ga čujem da urliče a ja ispod tuša uvelikoReći će alarm ujutru. Mašine vladaju svetom, mi ih samo slušamo.![]()

Pa opet istoPa zar ih nisi već skupio![]()

Šta fali PacijentićMožemo sutra na sastanak kad smo i naručeni da te razuvjeri veliki šef![]()
Reci, prosudićemo.Inače, lijep mi je zvuk podešen za alarm![]()
Šta fali PacijentićZapravo šta fali i da ostane postojeći (zbog Snovka, naravno, a i mog, sada već prepoznatljivog i izgrađenog lika i dela
)

Te koje sam postavila da mi budu motivisajuće sam zamrzila odmahJa sam u toku školovanja namještala motivisajuće pjesmice kao zvuk alarma![]()