mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 33.487
Čokoladne?Video sam danas zeceve u Lidlu... u komadu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čokoladne?Video sam danas zeceve u Lidlu... u komadu.
Biti pijan je uvijek dobra idejaOvde alkohol na akciji, vise mi se isplati da budem pijan![]()

Muško je jogi, žensko je jogini.kako se zove covjek koji se bavi jogom?.....ako igras fudbal onda si fudbaler....ako slikas slikar....ako plivas plivac.....a ako se bavis jogom???...jogar....jogac....joguar?..
Brate, ne piše ti na čelu da li si švaler, ili neiskusan, ako se sam ne potrudiš da to naglasiš. Ako bi te neka ženska baš ispitivala, što se neće desiti iz čista mira, uvek možeš da glumiš misterioznost i zaobiđeš te teme.
Kakve to veze ima? Pa šta onda ako nisi imao seks?
To ne znači da ne vrediš kao osoba. Neko će znati to da razume.
Ma kakvi, amateri, pusti ihMinka, da li oni znaju za one tvoje opasne cucnjeve?![]()
BIćete, čika Obli.Nemoj me tako zvati, mali baksuze, i neću biti.![]()

Ne vidi se, samo zaobiđeš odgovor, uvek možeš da kažeš da nisi u fazonu kiss and tell.Ne pise ali se vidi, nemam jedno prakticno iskustvo na tu temu.
Ti znas da sam ja u Ceskoj?
kako bolan jogi?...jogi je madrac...a jogini, to je mnozina....Muško je jogi, žensko je jogini.
Čokoladne?
Zar nema Cehinja da se uhodas?Ne moras joj reci da nisi imao seks.Ne pise ali se vidi, nemam jedno prakticno iskustvo na tu temu.
BIćete, čika Obli.
Moram neki rok da osmislim, Snowka sam trpila i previše za moj ukus...za tebe ne znam.![]()

Kreci se vise po mjestima gdje ima zenskog svijeta, i gdje postoji i malo prilike za neki kontakt. Nije to lako, posebno kad si u stranoj zemlji, i kad si, predpostavljam, okruzen pretezno muskim kolegama, poznanicima, zbog prirode posla (industrija). Kada odes sa nekim od tih kolega na pivo, izaberite da odete u neku kafanum, klub, gdje ima i zenskog svijeta, umjesto recimo u pivnicu, birtiju, gdje samo muski sjede i sljokaju. Sjedi na kafu gdje bude i zenskog svijeta, sta znam... Ima prilike, samo je treba traziti - mada u danasnjim okolnostima ponekada nije lako.Kome da prodam tu pricu o svaleraciji kada svi znate da nije istinita.
A u ovim godinama kada nisam imao vezu ni seks nisam bas privlacna prilika nego veliki alarm za uzbunu.
Zar nema Cehinja da se uhodas?Ne moras joj reci da nisi imao seks.
Pa karakter sam, ne spopadam ih. Samo pogledam i nastavim dalje.Budi takav karakter i kad pored tebe defiluju zategnuti muški gluteusi![]()

Kreci se vise po mjestima gdje ima zenskog svijeta, i gdje postoji i malo prilike za neki kontakt. Nije to lako, posebno kad si u stranoj zemlji, i kad si, predpostavljam, okruzen pretezno muskim kolegama, poznanicima, zbog prirode posla (industrija). Kada odes sa nekim od tih kolega na pivo, izaberite da odete u neku kafanum, klub, gdje ima i zenskog svijeta, umjesto recimo u pivnicu, birtiju, gdje samo muski sjede i sljokaju. Sjedi na kafu gdje bude i zenskog svijeta, sta znam... Ima prilike, samo je treba traziti - mada u danasnjim okolnostima ponekada nije lako.
Poslije vozim jednog druga da uzme 40 litara vina od nekog koji pravi u susjedno mjesto. Jos ako se uzme rakije, prsute, usput... Ici ce jos jedan drug vjerovatno, u povratku ima da oni budu pijaniBiti pijan je uvijek dobra ideja![]()
Ne reklamiraj meNaravno da nema, prezgodnoća jedna kakve nema na svijet![]()

Znam. Zašto pitaš?
Samo vezbaj,komuniciraj,svaka je smerna u startu.Meni delujes da nisi iskvaren ni malo,to je dobra stvar.Iz nekog razloga su sve smerne kada mene upoznaju.

Poslije vozim jednog druga da uzme 40 litara vina od nekog koji pravi u susjedno mjesto. Jos ako se uzme rakije, prsute, usput... Ici ce jos jedan drug vjerovatno, u povratku ima da oni budu pijani.
Vise ce da bude alkohola nego goriva u rezervoaru![]()
Snow, buraz, obuci pončo i odmah ćeš se oraspoložiti - jedan od savjeta iz moje omiljene serije
![]()

Samo sam realnaNe reklamiraj me![]()

pa jesam.Zar ti nisi sad u Kanadi?