Kafić Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom” ✨️💞

Brate, ne piše ti na čelu da li si švaler, ili neiskusan, ako se sam ne potrudiš da to naglasiš. Ako bi te neka ženska baš ispitivala, što se neće desiti iz čista mira, uvek možeš da glumiš misterioznost i zaobiđeš te teme.

Ne pise ali se vidi, nemam jedno prakticno iskustvo na tu temu.

Kakve to veze ima? Pa šta onda ako nisi imao seks?
To ne znači da ne vrediš kao osoba. Neko će znati to da razume.

Ti znas da sam ja u Ceskoj?

Ne pise ali se vidi, nemam jedno prakticno iskustvo na tu temu.

Ti znas da sam ja u Ceskoj?
Ne vidi se, samo zaobiđeš odgovor, uvek možeš da kažeš da nisi u fazonu kiss and tell.
Eto prosto je da se sakrije, samo nemoj da tripuješ da ti sve piše na čelu.

Kome da prodam tu pricu o svaleraciji kada svi znate da nije istinita.
A u ovim godinama kada nisam imao vezu ni seks nisam bas privlacna prilika nego veliki alarm za uzbunu.
Kreci se vise po mjestima gdje ima zenskog svijeta, i gdje postoji i malo prilike za neki kontakt. Nije to lako, posebno kad si u stranoj zemlji, i kad si, predpostavljam, okruzen pretezno muskim kolegama, poznanicima, zbog prirode posla (industrija). Kada odes sa nekim od tih kolega na pivo, izaberite da odete u neku kafanum, klub, gdje ima i zenskog svijeta, umjesto recimo u pivnicu, birtiju, gdje samo muski sjede i sljokaju. Sjedi na kafu gdje bude i zenskog svijeta, sta znam... Ima prilike, samo je treba traziti - mada u danasnjim okolnostima ponekada nije lako.

Budi takav karakter i kad pored tebe defiluju zategnuti muški gluteusi :)
Pa karakter sam, ne spopadam ih. Samo pogledam i nastavim dalje. :flert:
Čak nemam ni želju da pipkam, jer za to bi trebalo da nekog upoznam. Ovako može bit samo dobar gluteus prikačen na debila, tkd me ne zanima. :manikir:

Poslednja izmena:
Kreci se vise po mjestima gdje ima zenskog svijeta, i gdje postoji i malo prilike za neki kontakt. Nije to lako, posebno kad si u stranoj zemlji, i kad si, predpostavljam, okruzen pretezno muskim kolegama, poznanicima, zbog prirode posla (industrija). Kada odes sa nekim od tih kolega na pivo, izaberite da odete u neku kafanum, klub, gdje ima i zenskog svijeta, umjesto recimo u pivnicu, birtiju, gdje samo muski sjede i sljokaju. Sjedi na kafu gdje bude i zenskog svijeta, sta znam... Ima prilike, samo je treba traziti - mada u danasnjim okolnostima ponekada nije lako.

Isao sam ranije, ovde su grupisani po godinama u barove pa imas ili klince ili stariju populaciju. Kao za baksuz ne uklapam se ni tamo ni vamo.

Snow, buraz, obuci pončo i odmah ćeš se oraspoložiti - jedan od savjeta iz moje omiljene serije :super:

mighty-boosh-poncho.gif

Poslije vozim jednog druga da uzme 40 litara vina od nekog koji pravi u susjedno mjesto. Jos ako se uzme rakije, prsute, usput... Ici ce jos jedan drug vjerovatno, u povratku ima da oni budu pijani :D .

Vise ce da bude alkohola nego goriva u rezervoaru 🤣

Zar ti nisi sad u Kanadi?

Back