faustt
Početnik
- Poruka
 - 26

Snow samo vise samopouzdanja.Sve se praksom postize.Ne slusaj muske price,99% su lazne,gradi svoja iskustva.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slažem se a ja svakako mislim da puno njih ovdje laže o seksualnim iskustvima.
On je eto iskren a čitajući ljis i neke forumaše na drugim mjestima dozvoli da mu se sroza samopouzdanje. Snowko bolan, kad te neka zavoli biće joj čak i drago što ti je prva![]()

Nama fali poprilično dasaka u glavi, pa nisam sigurna koliko te mi možemo izvesti na pravi putA sta fali forumu?![]()
Ponavlja se to 40 godinaNe ponovilo se![]()
Ali brate, moliš, tražiš i lupaš im zelenePoučena onim poslovnim sastankom morala si d naglasiš da se fino ponašam![]()
 ne ide to.Bolje da prošetam palačinke da pravim, ali sreća pa sam lijenaBravo
Prošetaj po čašu vode i eto
Ja sam na 12800![]()

Sve mi je jasnije što imaš previše bivših poslovaPonavlja se to 40 godina![]()
Samo da te utješim, mene si prestiglaBolje da prošetam palačinke da pravim, ali sreća pa sam lijena
I ne mogu te prestignuti![]()

Fizika....

Pa napravi, jedi nešto, nemoj da te sanjamBolje da prošetam palačinke da pravim

Nama fali poprilično dasaka u glavi, pa nisam sigurna koliko te mi možemo izvesti na pravi put![]()

Bolje da prošetam palačinke da pravim, ali sreća pa sam lijena
  Sa cim su?Bolje da prošetam palačinke da pravim, ali sreća pa sam lijena
Snow samo vise samopouzdanja.Sve se praksom postize.Ne slusaj muske price,99% su lazne,gradi svoja iskustva.
Sanjaj mePa napravi, jedi nešto, nemoj da te sanjam![]()

E pa ako ga ignorišeš ne treba ni da ga spominješČika Obli, da li bi bili ljubazni o stavili mi ovog s kikicama?![]()
I mislim da bi bilo korektno da se u tih 10 nađe i ovaj, kako bi Snowko mogao da dijeli cmoke -![]()
A i valjda će skontat sad da nisam zlobna, hoću njegov smajlić.![]()

Izmenih i to.Ali brate, moliš, tražiš i lupaš im zelenene ide to.
Ne može napolje, kasno jeProšetaš do nekog kioska brze hrane

Valjda je jači motiv za sebe da pravišA palačinke sad ne bih pravila, ma ni za čmž-a![]()
Najbliži mi roštilj, ali nešto mi se to ne jede.Prošetaš do nekog kioska brze hrane i prestigla si me + ćeš lijepo jesti![]()
![]()

u cemu, u savjetovanju ili iskustvima?Ne znam, ja te neću savjetovati svakako, mislim da nisam kompetentna![]()
Ni sa čim.Sa cim su?![]()