Serpenti
Iskusan
- Poruka
- 6.239
Nema, obrisali su te postoveKoji joj je nik tamo da odem da pogledam?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema, obrisali su te postoveKoji joj je nik tamo da odem da pogledam?![]()
Ne znam prava pitanja.Postavljaj nam pitanja pa ćemo ti reći
Leksikon![]()
Obrisali joj porukeKoji joj je nik tamo da odem da pogledam?![]()
Ebga. Baš mi žao što sam to propustilaMislim da su je obrisali. Bilo par poruka.![]()
Izgleda jedina ja ne znam da postoje kreme od puževa
Tamponi, ovulacija, pms, gušenje jastukom?Ne znam prava pitanja.![]()

Ne smeš napuštati forum!Ebga. Baš mi žao što sam to propustila
I šta misliš da ću da pitam od ove 4 opcije?Tamponi, ovulacija, pms, gušenje jastukom?![]()
Ti i jaIzgleda jedina ja ne znam da postoje kreme od puževa
No ako ima karmin od bubašvaba i dokazano efikasna krema za vene od pijavica,što ne bi i od puževa
Zanimljivo mi je kad snimaju na ulici odgovore random muškaraca na pitanja o ženskom tElu. Uglavnom većina nema pojmaTamponi, ovulacija, pms, gušenje jastukom?![]()
Aaaa zašto sam ja neobaveštenaObrisali joj poruke![]()

Možda si tad bila zauzeta s pužemAaaa zašto sam ja neobaveštena![]()

Koja pitanja? Daj, da se ne osramotim ako me čeka kamera ispred vrata.Zanimljivo mi je kad snimaju na ulici odgovore random muškaraca na pitanja o ženskom tElu. Uglavnom većina nema pojma![]()
Vrlo mogućeMožda si tad bila zauzeta s pužem![]()

Trpaju ljudsku placentu i to u najkvalitetniju kozmetikuIli ljudskuko zna sta sve trpaju u kreme
![]()
Ti si bar pogodioTi i ja![]()
Nista.Šta fali mom ponašanju?![]()
Znam za to ali verujem da moje kreme nemaju te sastojke.Trpaju ljudsku placentu i to u najkvalitetniju kozmetiku

Koja pitanja? Daj, da se ne osramotim ako me čeka kamera ispred vrata.![]()
Jastuk?I šta misliš da ću da pitam od ove 4 opcije?![]()

Zanimljivo mi je kad snimaju na ulici odgovore random muškaraca na pitanja o ženskom tElu. Uglavnom većina nema pojma![]()