Serpenti
Iskusan
- Poruka
- 6.267
Ovo nisam vidjela ni kod influenserki, skupo i njima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo nisam vidjela ni kod influenserki, skupo i njima
Pa kad nisu ******Daj bre... pa ova dva kažu da nisu ni čuli za pms![]()
Mmmm... ništa?![]()
Ma to je samo izvikana marka, kvalitet prosek, ništa posebno. Ime, brend prodaje kremu, a ne kvalitet, što je često slučaj i za mnoge ostale proizvode.Pitala sam chat gpt za sastav prve kreme, odnosno dala mu sastav i pitala koja bi bila razumna cijena za kremu tog sastava, i reče 120e ako je lux brend, manje ako nije.![]()

pustiš tv na jeziku koji hoćeš da učiš da ti radi u pozadini i to tij jeŠta ima još od ovih zezancija za učenje jezika? Znam za duolingo, ali ono mi deluje beskorisno. App za fon, komp ili možda neke knjige kursevi sa nekim audiom...?
Šta ima još od ovih zezancija za učenje jezika? Znam za duolingo, ali ono mi deluje beskorisno. App za fon, komp ili možda neke knjige kursevi sa nekim audiom...?
Ne mogu tako. Rezultat nula. Engleski sam nekada učio na nekom video playeru gde sam uz filmove i serije ubacivao engleski titl dole, a srpski sitnim fontom gore. To mi bila najbolja metoda. Ali mi je teža za druge jezike jer ne titluju svoj materijal.pustiš tv na jeziku koji hoćeš da učiš da ti radi u pozadini i to tij je
Mislim da sam 2 meseca guslao na njoj i nisam mogao rečenicu da sastavim. Nekako mi veštački. Baš mi ne leži. Ti si češki najviše uživo, verovatno?Nije sovica toliko bezkorisna, moze da se nauci ali ide dosta sporo.
Ne mogu sada da se setim sta su sve meni preporucivali za ucenje kada sam hteo u Skandinaviju da bezim.

Mislim da sam 2 meseca guslao na njoj i nisam mogao rečenicu da sastavim. Nekako mi veštački. Baš mi ne leži. Ti si češki najviše uživo, verovatno?
Najbolje ti je da nađeš neku piplicu iz te zemlje gdje se govori taj jezik koji bi da učiš, pa se dopisuj i čuj s njom.![]()
Koji jezik si tom prilikom učio?Jedan sam i naučio tako, ali te muke više ne bih tako prolazio.
pustiš tv na jeziku koji hoćeš da učiš da ti radi u pozadini i to tij je
Vulkan ima trenutno baš dobre popuste, ali ne za sve knjige.Sad ću da pogledam. I tako planiram da odem do Vulkana i Lagune narednih dana.
Tenkju!

Zapravo, imao sam neke osnove iz škole, ali nisu bile dovoljne ni za onu malu prodavnicu gde se razgovara sa prodavcem. Ruski. Vokabular težio nuli.Koji jezik si tom prilikom učio?![]()