Kafić Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom” ✨️💞

Pitala sam chat gpt za sastav prve kreme, odnosno dala mu sastav i pitala koja bi bila razumna cijena za kremu tog sastava, i reče 120e ako je lux brend, manje ako nije. 🤣
Ma to je samo izvikana marka, kvalitet prosek, ništa posebno. Ime, brend prodaje kremu, a ne kvalitet, što je često slučaj i za mnoge ostale proizvode.
Fazon Chanel krema, a prvi sastojak bude alkohol denat. :mrgreen:

Šta ima još od ovih zezancija za učenje jezika? Znam za duolingo, ali ono mi deluje beskorisno. App za fon, komp ili možda neke knjige kursevi sa nekim audiom...?

Nije sovica toliko bezkorisna, moze da se nauci ali ide dosta sporo.
Ne mogu sada da se setim sta su sve meni preporucivali za ucenje kada sam hteo u Skandinaviju da bezim.

pustiš tv na jeziku koji hoćeš da učiš da ti radi u pozadini i to tij je
Ne mogu tako. Rezultat nula. Engleski sam nekada učio na nekom video playeru gde sam uz filmove i serije ubacivao engleski titl dole, a srpski sitnim fontom gore. To mi bila najbolja metoda. Ali mi je teža za druge jezike jer ne titluju svoj materijal.

Nije sovica toliko bezkorisna, moze da se nauci ali ide dosta sporo.
Ne mogu sada da se setim sta su sve meni preporucivali za ucenje kada sam hteo u Skandinaviju da bezim.
Mislim da sam 2 meseca guslao na njoj i nisam mogao rečenicu da sastavim. Nekako mi veštački. Baš mi ne leži. Ti si češki najviše uživo, verovatno?

Mislim da sam 2 meseca guslao na njoj i nisam mogao rečenicu da sastavim. Nekako mi veštački. Baš mi ne leži. Ti si češki najviše uživo, verovatno?

U prvoj firmi smo imali organizovane casove, posle sam promenio firmu i dosla korona pa to vise nije moglo. Firma to niti je organizovala niti su sefovi hteli da nas puste da ucimo u centrima za integraciju koji su organizovali kurseve.
Ucio uz pomoc Sovice, par kolega na poslu i muzike.
Verbalnu komunikaciju sam najbolje savladao kako bih mogao sam da zavrsavam stvari po gradu, od najobicnije nabavke do poseta lekaru i produzetak dokumenata.

Dobro veče

Full House Reaction GIF

Back