Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 67.444
A ne, tek sam počela, dovoljno će bitiValjda veća doza. 200 ml više ne radi posao.
![]()
Jesi za svađu?
Pokušala sam sa web shopom ali mislim da im je gotovo radno vrijeme ili su odustali
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ne, tek sam počela, dovoljno će bitiValjda veća doza. 200 ml više ne radi posao.
![]()
Ima da te vodim, samo da mi se ne digne pritisak od tolike hrane.Nisam bila još, ali imam želju
Pošto je na Slaninijadi bilo frnjao mrnjao![]()

Lo, Viskić je tip?Na infuziji viskića?![]()
Počni prva. Dame imaju prednost.A ne, tek sam počela, dovoljno će biti
Jesi za svađu?
Pokušala sam sa web shopom ali mislim da im je gotovo radno vrijeme ili su odustali![]()

Ima da te vodim, samo da mi se ne digne pritisak od tolike hrane.![]()
Sabrana sam ja. Nećeš ići.Lobice, saberi se ti, ja upravo kažem da ću ići u gumenim čizmama i punoj ratnoj opremi, kako Bog zapoveda za to mjesto, a ne kako Arhangel fantazira![]()
Kako znaš?Ok!
Dama ti u gaćama!
Nastavi![]()
Kobasicijada, npr.![]()

Mogu misliti. Zadrigli matorci s masni prsti.Nisam bila još, ali imam želju
Pošto je na Slaninijadi bilo frnjao mrnjao![]()

Ne znaš se svađatiKako znaš?
Vidi nju... odmah đonom.![]()

Pa kažem ti "dame imaju prednost", a ti prihvatiš prednost i kažeš "dama ti u gaćama".Ne znaš se svađati![]()
Ja se nisam dobro ud'oooo kako sam se ne nad'ooo!
Nego,
Pogledajte prilog 1804104
Sad ću skuvam kafu i da krknem tiramisu dok se ne napijem!![]()

Kako da zna kad je neki dan mijenjao avatar kao nenormalan, fali mu čvrst... stav, da bi se mogao svađatiNe znaš se svađati![]()

Džaba sam kokice pravilaPa kažem ti "dame imaju prednost", a ti prihvatiš prednost i kažeš "dama ti u gaćama".Mislim da ti ne znaš.
![]()

Neka si, oči si mi otvorilaKako da zna kad je neki dan mijenjao avatar kao nenormalan, fali mu čvrst... stav, da bi se mogao svađati![]()
Kako sam vam uletjela klizeći![]()
Vidi ima li kakve zanimljive teme di se svađaju, mora da imaDžaba sam kokice pravila![]()

Pa sama sebe matira.Kako da zna kad je neki dan mijenjao avatar kao nenormalan, fali mu čvrst... stav, da bi se mogao svađati![]()
Kako sam vam uletjela klizeći![]()
Sve obišla, ništaVidi ima li kakve zanimljive teme di se svađaju, mora da ima![]()

Pravi nalog na reddit-u. Ali kad vidiš 5 puta spojeno "neznaš" i "nemožeš", proći će te volja za svađanjem.Sve obišla, ništa![]()
Na infuziji viskića?![]()
Već me prošloPravi nalog na reddit-u. Ali kad vidiš 5 puta spojeno "neznaš" i "nemožeš", proći će te volja za svađanjem.![]()