qryak
Veoma poznat
- Poruka
- 10.055
Baš razmišljam o tome kako odavno nikog nisam dodao na ignor listu i evo kandidataEvo Krivka, da l' se ispravio ili se još više iskrivio?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš razmišljam o tome kako odavno nikog nisam dodao na ignor listu i evo kandidataEvo Krivka, da l' se ispravio ili se još više iskrivio?![]()

Šta sam propustio?

Ne čujem, ne vidim, svira mi muzika!Nece moci da ti odgovori
kako stvari stoje
jer
napadnuti smo GIFovima
![]()

Golotinju!Šta sam propustio?![]()

Isprazni se čovek.Šta fali, nek' se ispuca, ako voli tsj vid izražavanja![]()

Mladost ludost.Zamišljam tebe u toj sceni i smejem se.![]()

Teška priča baš![]()

Previše si ti tolerantna.Šta fali, nek' se ispuca, ako voli taj vid izražavanja![]()

To meni zahvali, prijavljivao sam sve gifove redom zbog one budalePostavim gif i obrišu mi poruku kao spam![]()

Pa kad nisi level pro gifaš kao japageve ili kako većPostavim gif i obrišu mi poruku kao spam![]()

a ja nistaMeni ne smeta uopšte, ja ionako dosta toga preskačem![]()

To meni zahvali, prijavljivao sam sve gifove redom zbog one budale![]()

Ti baš voliš da se trošiš na stvari koje te nervirajuTo meni zahvali, prijavljivao sam sve gifove redom zbog one budale![]()

Ovde se izgleda pri registraciji opredeliš da li pišeš ili kačiš gif-ove. Ne može jedan post ovo, drugi ono.Postavim gif i obrišu mi poruku kao spam![]()
Pa kad već imamo moderatore na forumu, neka rade neštoTi baš voliš da se trošiš na stvari koje te nerviraju![]()

Najgore mi što i moje preskačešMeni ne smeta uopšte, ja ionako dosta toga preskačem![]()

Ispada ti jezik![]()

Šta će mi ignor kad preskačem?Previše si ti tolerantna.
Ja ga stalno prijavljujem za spam, a prijeti da se pridruži Snowku na ignoru.
I još jednog sam stavila isto.![]()