Mali Heca
Domaćin
- Poruka
- 3.609
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je"l pao koji za slobodu?
Meni je ok zeleniAjmo peticja da Obli skloni zelenog i predlozi sta da turi!
Meni nije nikad smet'o zeleni, sto da mi smeta. Ali sad vremenom ovaj cika me plasi. Ne lici na Oblija i kad iskoci dok skrolujem meh.
Izgleda da nam se jezik emotikona primio u podsvest samo tako. Ili je to moja Sauma.
Znači, u reduZnači, fuj!
Ko je otvorio kafanu neka častiI to još nova kavana otvorena, kad treba da se časti!![]()
Gori si od Alana iz Dva ipo muškarcaKo je otvorio kafanu neka časti![]()
Kakva je ovo danas muzika, u moje vreme je bila prava muzika...
Onda ovaj?Ajmo peticja da Obli skloni zelenog i predlozi sta da turi!
Meni nije nikad smet'o zeleni, sto da mi smeta. Ali sad vremenom ovaj cika me plasi. Ne lici na Oblija i kad iskoci dok skrolujem meh.
Izgleda da nam se jezik emotikona primio u podsvest samo tako. Ili je to moja Sauma.
Ne poznajem čovekaGori si od Alana iz Dva ipo muškarca![]()
Rigor mortis pozaSad tražeći to žuto čudo nađoh moj umetnički rad gde sam nekada objašnjavao forumašima kako sedim na stolici, a sve posle neuspelog posta sličnog onom sa krpama.
Pogledajte prilog 1801678
Lep je taj žutiOnda ovaj?![]()
Kad sam tek došao ovde i pitam se ko je Tu okolo, onda naletim na jedan ovakav post i nije bilo nikakve dileme.Ma Tamburicin je na sir.
Vidis da ti je sad mek i veliki.
Obli nema obli kao tvoj.
Dobio žuticu, pio vodu iz morave sa žutim ljudimaLep je taj žuti
Mogao si na srpskom da ne guglam.Rigor mortis poza
Edukujem teMogao si na srpskom da ne guglam.Ali si hteo da budeš fin.
![]()
Znači, fuj!Onda ovaj?![]()
Kad nisam učio kad je trebalo da se uči o mrtvačkoj ukočenosti...Edukujem te![]()