iamnotentirelyhere
Elita
- Poruka
- 16.080
Velika seoba naroda. Još mi nisu objasnili ko je i kako poveo. Ili ja nisam, kao i obično, razumeo.![]()
Heroj i Lo mene pa ostale.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Velika seoba naroda. Još mi nisu objasnili ko je i kako poveo. Ili ja nisam, kao i obično, razumeo.![]()
Šta?Izvinite, šta ste uradili čoveku?
Stigla sam do šeste epizode Crne svadbe.

Šta?Maltretiraju me.
![]()
Znači opet da menjam.Onaj avatar od pre je bio simpa, ukačila sam neki sivkaste boje, ne podleži pritisku, ne budi degutantan, budi fin![]()

Kako, kada, zašto ovde... to turpijanje noktiju mi ne pomaže...
Koliko si ih promenio do sada?Znači opet da menjam.Dobrooo.
![]()
DaČini mi se da ima lijepe oči![]()

Šta fali, taman da se čupne u zanosuDa nema previse kose?![]()

Kako, kada, zašto ovde... to turpijanje noktiju mi ne pomaže...![]()
Pa gde bi drugde? Ne postoji nijedan drugi forum za ovako opušteno ćaskanjeKako, kada, zašto ovde... to turpijanje noktiju mi ne pomaže...![]()
Usvojili su vas kao da ste uvek bili njihovi.A stvarno smo hteli da te nađemo, nismo znali kako. Kako su nas pojedini prihvatili, stvarno smo dobro prošli, baš su bili divni prema nama.
Pa jeste... ništa mi ne pada na pamet.Pa gde bi drugde? Ne postoji nijedan drugi forum za ovako opušteno ćaskanje
Moramo napravit neku alternativu u slučaju da se i ovdje nešto desiPa gde bi drugde? Ne postoji nijedan drugi forum za ovako opušteno ćaskanje
Vratićemo se na analMoramo napravit neku alternativu u slučaju da se i ovdje nešto desi![]()

Usvojili su vas kao da ste uvek bili njihovi.![]()
Moramo napravit neku alternativu u slučaju da se i ovdje nešto desi![]()
Daj mijenjaj avatar, jesi li baš toliko nenormalan?Ova veštačka inteligencija nije ni za veštačiki...Pazi šta mi daje
Pogledajte prilog 1803000
Ok, dođem ti