Kafić Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom” ✨️💞

Jedini put sam imao temperaturu sa 4-5 god i sećam se po tim čarapama. Em mi nije dobro, em sve smrdi, em ne pomaže. Zapravo lažem, imao sam i kad su nas bušili onim vakcinama za kovid. Gore mi bilo posle vakcine, nego kad sam posle bio pozitivan.
Ja prošle godine u decembru 7 dana bez prestanka :( kad je oborim na 38.8 dođem na forum da pijem kafu, ko zdrava budem :)

A gde si ti gazdarice? Gde je vino, kafa, nešto za nataknut' na čačkalicu? :ljutka:
Vino sam pila u petak, a od juče se od istog oporavljam
drama1.php.gif

Znači sad samo čajevi, isto i vi možete da dobijete :srecna:

Misliš da to ima veze sa višednevnom visokom temperaturom, ima da im sutra nagovorim na poslu! :D
Po struci psiholog a radim sa brojkama :) statistika.
zaebavas,,,,psiholog????...i moja cerka je psiholog....ali ona to i radi.....u bolnici na psihijatriji sa budalama....ne zna se ko su vece budale oni sto rade ili oni sto im dolaze.....
sada je na specijalizaciji....sto ce reci, zeli da pobudali skroz da bi umjela da razumije totalne budale.....❤️
to objasnjava trcanje 42 kilometra a da te niko ne ganja...... :D

zaebavas,,,,psiholog????...i moja cerka je psiholog....ali ona to i radi.....u bolnici na psihijatriji sa budalama....ne zna se ko su vece budale oni sto rade ili oni sto im dolaze.....
sada je na specijalizaciji....sto ce reci, zeli da pobudali skroz da bi umjela da razumije totalne budale.....❤️
to objasnjava trcanje 42 kilometra a da te niko ne ganja...... :D
Ma trčim i ja kad je dobar startni poklon paket :D

Ja još nisam bolovala boginje... a čula sam da je teže kad ih dobije neko kao stariji..🤔

Ja sam prošlo ljeto i mislim da u životu nisam bila toliko loše. Pamtim da sam u pola noći sjedila na podu i razmišljala da li da idem na hitnu. 🤣

Ja kad tješim 🤣

ali preživi se, prođe sve 😂

Ja sam prošlo ljeto i mislim da u životu nisam bila toliko loše. Pamtim da sam u pola noći sjedila na podu i razmišljala da li da idem na hitnu. 🤣

Ja kad tješim 🤣

Hej Pepe, našla sam super čOrape :D na Temu :)
Ima raznih, djeluje baš kao da imaš tetovirane noge :zper:

0045.png

Ja kad tješim 🤣

Izvini ali... :hahaha1:

Ja i bez boginja, sinoć sam sjedila na ivici kreveta i pitala se da li da idem kod dr jer me raznosila temperatura od 37,7.. osjećala sam se kao prosječan muškarac koji piše testament s tom temperaturom 🤣

Back