Lorelaj92
Veoma poznat
- Poruka
- 12.441
Ono od onoga ono onom!Umorni kosač? Je l' to ono, ono ili?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ono od onoga ono onom!Umorni kosač? Je l' to ono, ono ili?![]()

Neko ga amnezira!Tad smo imale napad smEha![]()
Ili pije češće nego što priznaje.Neko ga amnezira!
Možda još neka aseksuanalka!
Ne mene to još više razbudi razdraži, jer se koncetrišem na brojeve da ne omanemJeste vi ikad zaspali prebrojavajući ovce ?
Ja nisam, pobjegnu mi![]()
Našao xD A umorna kosačica je neopravdano zapostavljena na internetu, a itekako postojiVrati koju stranu unazad, ostavio je Herojko link![]()

Jeste vi ikad zaspali prebrojavajući ovce ?
Ja nisam, pobjegnu mi![]()

Komšinica ti je umorna kosačica?Našao xD A umorna kosačica je neopravdano zapostavljena na internetu, a itekako postoji![]()

Na Aleksandri čajeve nije spominjaoKo zna kakve čajčiće pije![]()

Komšinica mi ima dečka, nije lepo da je tako klevećeteKomšinica ti je umorna kosačica?![]()

Znači ti si joj rezervniKomšinica mi ima dečka, nije lepo da je tako klevećete![]()

Joj, ne mogu ovako da kuckam, imaću podbradak, džabe mi shea puter
Laku noć stvarno! Ako se vratim, otjerajte me![]()

Moja komšinica je verna, skoro kao ja, nije lepo da je tako klevećeš![]()

Imam samo jednu što ispunjava uslove, jer druga je teta, a treća je tinejdžerkaZanimljivo je da znaš na koju komšinicu mislimo, a nije baš da jednu samo imaš u komšiluku![]()

Opet nagađašPa mora da je samo jedna zauzeta, ostale nisu![]()

Imam samo jednu što ispunjava uslove, jer druga je teta, a treća je tinejdžerka![]()

Pa i ti si blizu 40! Nemoj da diskriminišešTeta ima preko 40, a plus nekad prođe a ne javi se![]()