Serpenti
Iskusan
- Poruka
- 6.429
Skuplja prašinu u ćošku vjerovatno.Imam čak i strunjaču.Investirao u zdrav život 20€. Celih. Nema zezanja.
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skuplja prašinu u ćošku vjerovatno.Imam čak i strunjaču.Investirao u zdrav život 20€. Celih. Nema zezanja.
![]()

Možda je bilo koprivenemam pojma, neka alergijska reakcija šta li.
nikad mi se više nije desilo samo tad a posle sam i kosio travu i ležao opet i sve i ništa
Ne manipuliši slatkim porukicama, volimFructus hoće + dobijaš slatke porukice
![]()

A meni vadili kamen iz nosa.ja sam kao mali probao:
-travu (ne tu travu)
-zemlju
-pesak
-plastelin
-git za prozore
-voska od sveće
-ružu
-visibabu
-hortenziju (vodila me nevenka na ispiranje)
-staklo
praktično šta god mi je dolazilo u ruke ja sam gurao u usta
nije, to je bilo u dvorištu, uređeno dvorište bez korova i slMožda je bilo koprive
Onda alergijanije, to je bilo u dvorištu, uređeno dvorište bez korova i sl
pa to sam kazoOnda alergija
Meni neku sitnu igračkuA meni vadili kamen iz nosa.![]()

Koliko si godina imao? Imao sam problema sa kožnim alergijama do ranih 20ih i onda su nestale. Valjda imuni sistem konačno naučio da ne luduje. Lekari to nazivali "dečije" alergije.nemam pojma, neka alergijska reakcija šta li.
nikad mi se više nije desilo samo tad a posle sam i kosio travu i ležao opet i sve i ništa
Kiselog?Ukusa kupusa?![]()
https://ibb.co/PsCvYYPBNe manipuliši slatkim porukicama, volim![]()

5-6 razred, koliko je to godina? 10-11?Koliko si godina imao?
Ni trunke nema.Skuplja prašinu u ćošku vjerovatno.![]()
rekoh ja da je taj čaj sumljiv, šalje subliminalne poruke kao cia da ih piše
Slatko
Zoki, Tito i ja.Mnoga deca jedu i kreč sa zidova kad im nedostaje kalcijum
Nismo vidjeli i ne možemo da komentarišemoNi trunke nema.![]()
rekoh ja da je taj čaj sumljiv, šalje subliminalne poruke kao cia da ih piše

ja sam pojeo neku igračku iz kinder jajeta iz jednog dela pa smo je čekali na zadnji izlazMeni neku sitnu igračku![]()
Slabo se sećam toga, ali znam da je bolelo i onda moji našli kamenčić.Meni neku sitnu igračku
Kakva je to trauma za mene bila, mislila sam da će nos da mi otkinu oni doktori![]()
Znam, ali se vrsta alergije UTRICARIA ( utrika - kopriva) ili KOPRIVNJAČA zove tako jer isto izgleda i peče i svrbi ko kad kopriva ožaripa to sam kazo