Bebica Be
Ističe se
- Poruka
- 2.982
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ako vam je suđeno, isplivaćetePa ne baš, znači da bi mogao ne samo sebe nego i mene da potopi jer je neiskusan![]()
Šta ti ovo dođe?- Posjetitelj

Pih, ko zna čije je to uverenje
Samo nemoj sa Minkinom kombinacijom.Igrala sam Euromilionen.
62 miliona 577 hiljada 973 eura i 10 centi!
A sta fali! Što da ne dobijem?!![]()
Sremci su najčešće punački, izvjesno je da s tim ne bih isplivalaAko vam je suđeno, isplivaćete![]()

Pa posjetitelj kupusijada, sačijada, kobasicijada i sličnih manifestacijaŠta ti ovo dođe?![]()
Meni je ovo jedno od zvanja, skupio sam ih nekoliko, uskoro možda bude još jednoJa imam veće zvanje od tvog![]()
A možda baš s njenom dobije. Što je jednom propast, drugom je srećaSamo nemoj sa Minkinom kombinacijom.![]()

Odlično! Ali mene nećeš prestići sigurno!Meni je ovo jedno od zvanja, skupio sam ih nekoliko, uskoro možda bude još jedno

Nije mi to ni ciljOdlično! Ali mene nećeš prestići sigurno!![]()
Igrala sam „tips“.Samo nemoj sa Minkinom kombinacijom.![]()

Pokušavam da joj nekako vratim za onu lekturu sinoć, a kad je već naleteo post o lotou...A možda baš s njenom dobije. Što je jednom propast, drugom je sreća![]()
Mudro zborišSremci su najčešće punački, izvjesno je da s tim ne bih isplivala
Ali sa Dalmatincem bi
Pa posjetitelj kupusijada, sačijada, kobasicijada i sličnih manifestacija
Mislio sam da je "jada" posebna stavka koju si zaboravila staviti u novi red, "ne sme biti jada od čoveka"
Ma šalim se, gde su mladi tu je i šalaNije mi to ni cilj

Budi žentlmen, ne vraćajPokušavam da joj nekako vratim za onu lekturu sinoć, a kad je već naleteo post o lotou...![]()
Pa mi nismo mladiMa šalim se, gde su mladi tu je i šala![]()
Pokušavam da joj nekako vratim za onu lekturu sinoć, a kad je već naleteo post o lotou...![]()

A mislio sam da je loše ono 1:16 miliona kod nas.Igrala sam „tips“.![]()
Ono sto mi je kompjuter u trafici izbacio.
Ili ce se posreciti ili nece.
Sansa da mi se posreci je 1:139 838 160![]()
Iliti 0, 00000072 %
Tako kaze Google.![]()
![]()
Pa mi nismo mladi![]()

Daj sajt!!!Budi žentlmen, ne vraćaj
Evo, ovako bi te iz mora izvlačili
![]()
To ti je jer si posvećen komšinicama, pa nisi u tokuZadnje vreme došlo kad ja ne uspevam dešifrovati tvoje porukeMislio sam da je "jada" posebna stavka koju si zaboravila staviti u novi red, "ne sme biti jada od čoveka"
![]()