Serpenti
Iskusan
- Poruka
- 6.239
Ne moram, jasno je sve..Pa to sam i kazO - bujniju, misleći bogoudniju maštuNeće ti uspeti da me pred Žardinjerom predstaviš kao nebogougodnog
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne moram, jasno je sve..Pa to sam i kazO - bujniju, misleći bogoudniju maštuNeće ti uspeti da me pred Žardinjerom predstaviš kao nebogougodnog
![]()

Prije ćemo mi njih otjerat![]()
Što bi se u obraz ljubili, to možemo i pred vamaMali Heca i Shadowka kad nas rastjeraju -![]()

Ja mislim da je Senka smazala one cudnjikave kolace sama pre orgija pa je udara na hiperaktivnostTi si baš vrijedna u ovim noćnim satima.. te kuvaš, te pleteš, te duhove prizivaš![]()

Šta je posle iskusnog ?Taman veče da skupim još 1500 poruka i prestanem biti iskusan![]()
Baš insistiraš da se posvađamo - nisam Marko već Mark
Taman posla muceni marko...upravo se mora dublje analizirati...imam nejasnoce neke...
![]()

Možete, ali ne morateŠto bi se u obraz ljubili, to možemo i pred vama![]()

kako me znašJa mislim da je Senka smazala one cudnjikave kolace sama pre orgija pa je udara na hiperaktivnost![]()
![]()

Samo izmišljaš toplu vodu.Ako nastaviš smislićemo i tebi novi nick kao OblomBaš insistiraš da se posvađamo - nisam Marko već Mark![]()

Poznata, viđena, slavnaPoznat![]()

Samo izmišljaš toplu vodu.Ako nastaviš smislićemo i tebi novi nick kao Oblom![]()

Proslavio se po iskustvuPoznat![]()
Baš insistiraš da se posvađamo - nisam Marko već Mark![]()

Pa kazem...mora dublja analiza ...MarK
...uhhh...nervozan si...uzmi kolac od Senke![]()
nema mnogo kolača. Svi ste budni 
Hoću i ja, ali čitav

moram probati, dal je okHoću i ja, ali čitav![]()

ako nećeš kolač, daj @Serpenti , ona želiZašto izgleda kao da ima oči i kao da mi se smijePogledajte prilog 1808769
Probala si njen, ne moraš mojmoram probati, dal je ok![]()