Heroj.Ulice
Poznat
- Poruka
- 7.445
Za tebe bih nabavio bongJesam tražio da mi ih nabaviš...
Smešne cigare. Mada ja ne volim dim tako da ne znam kako bi to funkcionisalo.
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za tebe bih nabavio bongJesam tražio da mi ih nabaviš...
![]()
Ne volim ni ja ali super funkcionišeJesam tražio da mi ih nabaviš...
![]()
Smešne cigare?Šta si tražio![]()
E imam smajli sa tebe i vršnjakinju Pogledajte prilog 1808666

Pivo posle čaja, čipsa i keksa ?Pijem pivo, a nisam u kondiciji. Precrtaj.![]()
Ne znam tako da ne mogu da komentarišem.Ne volim ni ja ali super funkcioniše![]()
I ne ide da sad u tvojim godinama eksperimentišešSmešne cigare?Stalno priča o njima a ja je u životu nisam pipn'o. Greota...
![]()
Ka'će ako neće sadI ne ide da sad u tvojim godinama eksperimentišeš Pogledajte prilog 1808668
Mi smo imali znači rekorderku drugaricu iz odeljenja i uvek kad je odgovarala usmeno mi smo joj brojili koliko puta izgovori znači i na kraju kad bi završila sa odgovaranjem mi bismo u glas rekli znači 56 puta/znači 67 puta, zavisi koliko puta bi izgovorila znači.386 puta nastavnik istorije je izgovorio jer za 45 minuta časa.
Jednom je napravio rekord u izgovaranju jer i jel u toku časa 248 jer i 189 jel za 45minuta.
Zaboravila sam mu pravo ime ali nadimak Jerko i danas pamtim iako je prošlo samo 30ak godina.
To bilo pre 5 satiPivo posle čaja, čipsa i keksa ?
![]()
Ne znam, ja te u kesicama odavno ne uzimam za kući, ali u kafićima naručujem Milford ili Tekkanne ako ima i ok su mi.Meni Lipton i Sir Winston bolji od Tekkane.
Tekkane mi opor nešto, barem zeleni što sam uzimao i neki sa pomorandžom
Pa ti si Cenogorka, nista cudnoTo znači da nisi lEnja. Ja bih prije bila gladna do ujutru nego ustajala da nešto pravim![]()
Reče ti, a nije kao da ti tastatura blista od čistoćePipa tastaturu s masni prsti?!
Brzo šećer i vodu

Šta sisaju ovo? Tampon, uložak?E imam smajli sa tebe i vršnjakinju Pogledajte prilog 1808666
E imam smajli sa tebe i vršnjakinju Pogledajte prilog 1808666

Ali nije masna!Reče ti, a nije kao da ti tastatura blista od čistoće![]()
Što bi rekli - gledaj meI ne ide da sad u tvojim godinama eksperimentišeš Pogledajte prilog 1808668
Ne volim ni ja ali super funkcioniše![]()

Taman sam krenula da mu prokomentarišem kako se mi ne bi otimale, a ti tako
Ona ovako zlobna bi mi i otimala sigurno![]()

Koji čaj?Kad smo kod čaja...
Mene puklo pre neki dan samo tako, izgleda sam stavio previše čaja, imao sam trip da sam se naduo ko ona maskota za Michelin gume.
Ne sećam se kad me je skoro ovako puklo bilo.
Kobalirao bi čikaI ne ide da sad u tvojim godinama eksperimentišeš Pogledajte prilog 1808668