Kafić Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom” ✨️💞

Pijem pivo, a nisam u kondiciji. Precrtaj. 😁
Pivo posle čaja, čipsa i keksa ?

tenor.gif

Ne volim ni ja ali super funkcioniše :D
Ne znam tako da ne mogu da komentarišem. 😁 Mislio sam u jednom u Amsterdamu da probam (volim kad ima neke znanične standarde kvaliteta i konzrolu 😁), ali nisam imao poverenja u društvo ako nešto pođe po zlu, tako da sam preskočio. 😁

386 puta nastavnik istorije je izgovorio jer za 45 minuta časa.
Jednom je napravio rekord u izgovaranju jer i jel u toku časa 248 jer i 189 jel za 45minuta.
Zaboravila sam mu pravo ime ali nadimak Jerko i danas pamtim iako je prošlo samo 30ak godina.
Mi smo imali znači rekorderku drugaricu iz odeljenja i uvek kad je odgovarala usmeno mi smo joj brojili koliko puta izgovori znači i na kraju kad bi završila sa odgovaranjem mi bismo u glas rekli znači 56 puta/znači 67 puta, zavisi koliko puta bi izgovorila znači. 😂😂😂

Meni Lipton i Sir Winston bolji od Tekkane.
Tekkane mi opor nešto, barem zeleni što sam uzimao i neki sa pomorandžom
Ne znam, ja te u kesicama odavno ne uzimam za kući, ali u kafićima naručujem Milford ili Tekkanne ako ima i ok su mi.

Jedino što u kesicama uzimam su English tea shop u CG. Preslatke su im i kutije, sve u pastelnim bojama, a ja padam na slatka pakovanja. :rumenka:
Za te ne bih ni čula da davno nisam dobila praznično pakovanje tih čajeva, bilo je dosta različitih ukusa i većina mi se dopala.

Back