Tamburiks
Iskusan
- Poruka
- 5.307
Pa jednom godišnje si nevaljala.Ja nevaljala jer mi se jede slatko jednom godišnje??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jednom godišnje si nevaljala.Ja nevaljala jer mi se jede slatko jednom godišnje??

Kažu da je to najlepše mandrknuće.Osim ako se ne probudiš, madrkneš u snu![]()
Pa mislila sam da sam jedina koja to koristimŠto me nervira kad sam ovako nepismen pa koristim ovu poštapalicu "pa" u svakom postu...![]()
Ko kaže, mandrknuti?Kažu da je to najlepše mandrknuće.![]()
Hvala Minka.Pa mislila sam da sam jedina koja to koristim![]()
- Koliko imaš godina?Začas će i to![]()
-koliko imaš godina?- Koliko imaš godina?
- 30 i nešto malo preko.
- Koliko preko?
- Preko brda preko brega...![]()
Ima jedno lepše, ali nisam probala pa ne mogu da komentarišem.Kažu da je to najlepše mandrknuće.![]()

Pa zato služe prijateljiHvala Minka.Jedno i ti da me izvučeš, a ne da me ukopavaš stalno.
![]()
Svi?Ko kaže, mandrknuti?
Što me nervira kad sam ovako nepismen pa koristim ovu poštapalicu "pa" u svakom postu...![]()
Poše ti se plusić u excel tabelicu.Pa zato služe prijatelji![]()
Ja ne gutam!Svi?Mislio sam da si progutala slovo?
Piše*Poše ti se plusić u excel tabelicu.![]()

Ćuti...Sve je bolje od jer?![]()
Jao, jeste videli nove srpske reči!?
Susam je naša omiljena predhodna bila, sad ćemo da vidimo od ovih ponuđenih koja će dase primi uNas.![]()

Za mslo da napišem "Pečurke?" i onda se setih onog slučaja u Čačku. Mislim da smo pisali na alieksandri. Ukratko - slažem se. Moj previd. Kakab danak neiskustvu...Ima jedno lepše, ali nisam probala pa ne mogu da komentarišem.![]()
![]()
Pa ja se otrovala od neotrovnih.samo kad su otrovne čepurke u pitanju

malo*Za mslo da napišem "Pečurke?" i onda se setih onog slučaja u Čačku. Mislim da smo pisali na alieksandri. Ukratko - slažem se. Moj previd. Kakab danak neiskustvu...![]()
Ćuti...Još se sećam kad sam napisao jer umesto je l. Ili obratno. A što je najgore - ja sam polupismen. Kako li se osećaju lingvisti i sl. struke kad im internet večno zapamti grešku...
![]()