Tamburiks
Iskusan
- Poruka
- 5.255
Ne silaze ti prsti sa tastatureDočepale sesamo ja sirotinja, trošim ove socijalne, džabne
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne silaze ti prsti sa tastatureDočepale sesamo ja sirotinja, trošim ove socijalne, džabne
![]()
Mislim da to kod dr ne prolaziŠto bi dobijala temperaturu, samo izmisli da je imaš
Ubaci toplomjer u čaj i slikaj![]()

Ko mi kaže, ubjedljivo prviNe silaze ti prsti sa tastature![]()
Eno ga, jedva čekaDa pitamo Taba da još neke ubacimo ?![]()
Nee, neki su dobri, ali ove novogodišnje bi mogao da makne. Mada vidjeh da se radovao tad kad ih je dodao, 2009.Ja sam za! Sve postojeće izbrisati osim ovogsamo taj i koristim

Moram nekad biti i ja. Došlo mojih 5 minKo mi kaže, ubjedljivo prvi![]()
Ti si muškoEno ga, jedva čekaZapravo, preuzmi inicijativu
![]()

Ma neka, hvala, slomiću nogu, šta mi teško, još naplatim od osiguranjaNee, neki su dobri, ali ove novogodišnje bi mogao da makne. Mada vidjeh da se radovao tad kad ih je dodao, 2009.
A za temperaturu, imam ti sliku svog toplomjera od prošle nedelje ako ti znači, ali slikala sam kad sam imala 37.7 pa ne znam je li ti od pomoći, nije to velika temp. Ali lomi![]()

Samo ne živin. Pukne.Što bi dobijala temperaturu, samo izmisli da je imaš
Ubaci toplomjer u čaj i slikaj![]()
Drugi put u životu si prviMoram nekad biti i ja. Došlo mojih 5 min![]()
Ja sutra neću na posao, šta se ono pojede da se dobije temperatura? Krompir sirovi?
O ne pukne, vjerujSamo ne živin. Pukne.![]()
Prekosutra ne bi došla trojica kolega, od panike, to si mislio reći, a??A da slažeš da moraš kod ginekologa da proveriš da li si trudna?
Bolovanje za jedan dan?Mislim da to kod dr ne prolazia bolovanje moram otvoriti
![]()
Prekosutra ne bi došla trojica kolega, od panike, to si mislio reći, a??
Ne pukne. Probala sam s njim u osnovnoj, samo držiš kraće i ne u skroz vrelom čaju. Ide temp i na 39.Samo ne živin. Pukne.![]()

Stvarno si nekad neiskvarenŠto bi oni panicili kad si Devica?
Tako si ispario sa anala, baš u tom stiluPogledajte prilog 1807652ovaj mi je bio jedan od jačih![]()
Mora i za jedan danBolovanje za jedan dan?![]()

Nisam muško, to se samo na internetu tako predstavljam.Ti si muško
Ja ga stalno prozivam za to što je Rak, tačno bi me namjerno uskratio smajlića![]()
Ostao sam sasvim sam

Pa ništa, pozovite me kad bude trebaloNisam muško, to se samo na internetu tako predstavljam.Iskoristi svoju zlobicu u sebi
Izvoj nam pobedu za smajlije
![]()