Kafić Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom” ✨️💞

Ovako Pepeljuga i ja po kišnim baricama

th_bf-stonehopper-1.gif

Šljap šljap barice
1761600144327.gif

Ja sam za! Sve postojeće izbrisati osim ovog :D samo taj i koristim
Nee, neki su dobri, ali ove novogodišnje bi mogao da makne. Mada vidjeh da se radovao tad kad ih je dodao, 2009. 🤣

A za temperaturu, imam ti sliku svog toplomjera od prošle nedelje ako ti znači, ali slikala sam kad sam imala 37.7 pa ne znam je li ti od pomoći, nije to velika temp. Ali lomi :hahaha1:

Nee, neki su dobri, ali ove novogodišnje bi mogao da makne. Mada vidjeh da se radovao tad kad ih je dodao, 2009. 🤣

A za temperaturu, imam ti sliku svog toplomjera od prošle nedelje ako ti znači, ali slikala sam kad sam imala 37.7 pa ne znam je li ti od pomoći, nije to velika temp. Ali lomi :hahaha1:
Ma neka, hvala, slomiću nogu, šta mi teško, još naplatim od osiguranja :manikir:

Bolovanje za jedan dan? 😕
Mora i za jedan dan :(
Prije nismo morali pa smo svi petkom ili ponedjeljkom imali iznenadne i teške bolesti :D
A ja jednom javila da sam na postelji, da imam 41 temperaturu, hitna mi dolazila :D i onda dva sata poslije imala sudar sa tramvajem, uslikalo me i objavilo :D svi vidjeli. Skockana, našminkana, snuždena doduše, uvjeravam policajca da je tramvajdžija kriv :D

Back