Tamburiks
Iskusan
- Poruka
- 5.254
Ja vam čuvam onu granicu za penziju da ne ode na 95.Džaba i tebi što se skockaš da izgledaš 10 godina mlađe kad ti kvrckaju zglobovi kad ustaješ?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja vam čuvam onu granicu za penziju da ne ode na 95.Džaba i tebi što se skockaš da izgledaš 10 godina mlađe kad ti kvrckaju zglobovi kad ustaješ?![]()

Pravda za matematikuTa i ne treba ikome da ide![]()

Mogu da te vratim na ignor pa da te ne gađam.![]()

Sad si gotova.On je u pedesetim za 3 mjeseca![]()
Vratio se sad sa Sajma knjiga, kao i svaki put propitujem sebe kako sam uspeo da potrosim vecu kolicinu novca kupujuci nesto sto uopste nisam ni planirao ni zeleo da kupim i sto verovatno necu ni citati vise od jednom (konkretno nakupovao gomilu starih Lonley Planet turistickih vodica za egzoticne zemlje u koje nikada necu ici, i ajde ovaj, ajde onaj mi interesantan i odose 3k iz dzepa).
Šalim se, Snowko, pobogu.Zasto sad kad sam dobar?![]()
Hoćemo jer je mala i ima kad da nauči što znači da ima puno pravo i da griješi.Sad si gotova.Nikad te više u horoskop temama neće ozbiljno shvatiti.
![]()

Sad si gotova.Nikad te više u horoskop temama neće ozbiljno shvatiti.
![]()
Hoćemo jer je mala i ima kad da nauči što znači da ima puno pravo i da griješi.
Ne budi zloban![]()

Nema veze, godina nam počinje kad mi osmislimo ne kad tamo neki datum nalažePogledajte prilog 1807625
a najgore što ni početak/kraj godine nije za tri mjeseca, nego za dva Pogledajte prilog 1807626

Bukv, nema jednog koji nije zlobanSve zlobne čike ovdje![]()

Ide sa godinamaSve zlobne čike ovdje![]()
Bukv, nema jednog koji nije zloban
Prike je dobar zapravo. Jedini je stvarno fin, ne pretvara se kao ovi drugi pritajeni![]()
Gde ti je onaj feministički smajli?Bukv, nema jednog koji nije zloban
Prike je dobar zapravo. Jedini je stvarno fin, ne pretvara se kao ovi drugi pritajeni![]()
- dve se u meni pobiše sile![]()

Zagubila sam ga sadGde ti je onaj feministički smajli?![]()
Ima i ovaj
Šta misliš, hoćemo li u njihovim godinama bit zlobne ?

ali ti nisi