qryak
Veoma poznat
- Poruka
- 10.055
Skroz čoko je svakako bezeze, drži se kisele i ledene.Mora biti, ja samo na jednom mjestu nisam našla
ali zato skroz čoko nigdje nema![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skroz čoko je svakako bezeze, drži se kisele i ledene.Mora biti, ja samo na jednom mjestu nisam našla
Pa to je kesica bombona. Nećeš celu šaku odjednom strpati u usta. Mislim, možeš da probaš, ali nemoj mene da kriviš za posledice![]()
Ta i nije nešto, ništa ne gubiš, uzimaj kiseleMora biti, ja samo na jednom mjestu nisam našla

Kaže neko ko je plakao od kisele bananice

Pa slučajno, stajalo u blizini acetona.Zašto si, kog vraga, te poganluke zagledala?![]()

Evo sam u dvije svratile.. nema kiselih![]()

Ne mora bit fensi, može bit samo lEpo. Volim zlatna pakovanja.Pa čim je zlatna kutija, znaš da je nešto fensi. Obični su jeftiniji.

Mogu, ako roditelji imaju poverenje u dete i za običnu i za kreditnu karticu.Valjda maloletnici ne mogu imati kreditnu karticu pa ni ne mogu na samouslužnu.
Nije da je nekome ovde to potrebnoAli što vi ne znate, to je već druga tema.![]()

Sad mogu da se naprave junior debitne za decu stariju od 11 godina. Mislim da je fora da roditelj postavi dnevni maksimum, umesto da im svaki dan daju džeparac za užinu i slično.Mogu, ako roditelji imaju poverenje u dete i za običnu i za kreditnu karticu.
Mislim, ne može na njihovo ime.
Ustvari, mislim da su neke banke uvele da i mlađi mogu dobiti običnu karticu.
Pa šta ima lepo na kutiji kondoma, bez obzira koje je boje?Ne mora bit fensi, može bit samo lEpo. Volim zlatna pakovanja.![]()

Ne.Žene, jel se slažete?
Pisah uopšteno da samo zato što je nešto zlatno ne znači nužno da je fensi.Pa šta ima lepo na kutiji kondoma, bez obzira koje je boje?![]()

Pa uglavnom jeste fensi verzija, čim je zlatno pakovanje. Uglavnom imaš te gradacije, obična vezrija, pa bronze, silver i gold. Sad još ubace i platinum i titanium kao najviši nivo fenseraja.Pisah uopšteno da samo zato što je nešto zlatno ne znači nužno da je fensi.![]()

U prevodu, nećeš da priznaš da je qryak nekad u pravu?Nisam saglasna.![]()

Ovde svi bez? Pa, lepo, nadam se da to znači nešto lepo - stabilna veza, brak... a ne da su neodgovorni.Nije da je nekome ovde to potrebno![]()

Ovo?Ne mora bit fensi, može bit samo lEpo. Volim zlatna pakovanja.![]()