Lorelaj92
Veoma poznat
- Poruka
- 12.186
Pa ponesi mas'Ne koristim ulje, samo mas'
Mada meni ne treba, jedino ti ako voliš maaas'.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ponesi mas'Ne koristim ulje, samo mas'
Nemam pojma sta napisah, Cehoslovacka?

Na ovo mora i srce i tužićUh ovako.
Na jucerasnji dan je moj mnaju Cici poginuo. Na danasnje jutro su mi javili.
Na sutrasnji dan se pre 16 godina rodila moja cerka.
I pre 101 godinu moja baka. Umrla je u 96, nepun mesec posle rodjendana. U domu pod korona rezimom, bez poseta.

Pa što ne reče i da je Češka CZ, da te opet neko ne bi slao u Švajcarsku? Kog je briga za ČehoslovačkuCehoslovacka je bila CSR
Ja sam u Ceskoj, ovde srecom nema okupljanja nasih jer bas i nisu privukli skolovane ljude vec samo fizikalce koji nisu mogli u DE ili su samo gledali da odu iz Srbije.

Jadnog malog gustera?Uništen mi je dan.
Vidjela sam ga.
Pa što ne reče i da je Češka CZ, da te opet neko ne bi slao u Švajcarsku? Kog je briga za Čehoslovačku![]()

Svi se bune jer misle da sam onda u centralnom zatvoru![]()

Evo, nisam se ispovjedila Herojku ali ovom bih

Nije to NEKA kafana, to je MOJA KAFANA!
Našao sam ti savršenu grupnu aktivnost, upiši se na ovoSve me setite kada treba nesto visiko da se dohvati i nesto tesko ponese a jedino Minka se seti da volim da jedem.
Druga interesovanja mi bas ne ukljucuju puno ljudi.
Nije to NEKA kafana, to je MOJA KAFANA!
Pa zar je moguće da se ne sećaš?
Jao Snowko kakva crna misterijaZnam da je tvoja kafana, nisam zaboravio ali mi trebalo malo misterije
Trazim nesto na Astrologiji.
Od kol'ko komata?Kad spominjete proizvode 18+, neki dan vidjeh da je pakovanje prezervativa 719rsd.![]()
A "vamo-preko ispod 19 god. ne mozes ni uci u klub, jer nisi dovoljno stasao za nevaljale stvariNije tesko, mogu da te naucim
Ovde se u svim radnjama kontrolise ko je punoletan kada kupuje cigarete ili alkohol, narocito ako sumnjaju da si maloletan i bez licne karte ne mozes da kupis.
Pojedini nocni klubovi imaju 2 vrste narukvica, za punoletne i za maloletne kako bi konobari znali kome smeju da prodaju alkohol.
Pozdrav svima![]()
Prika, jel ti vozis kamion po Kanade?A "vamo-preko ispod 19 god. ne mozes ni uci u klub, jer nisi dovoljno stasao za nevaljale stvari. Mislim da jenu USA u mnogim drzavama 21 godina.
Naravno, voziti mozes ranije od toga, kao i zaposliti se.

Kad spominjete proizvode 18+, neki dan vidjeh da je pakovanje prezervativa 719rsd.![]()

Kisela bananica je svaki put sve manje kisela![]()