Kafić Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom” ✨️💞

Pa zar nije podvig to objasniti nekom ko nema pojma o astro?
Zašto bi ?

Ima smisla diskutovati o ovome s nekim koga inače zanima, ali zaista ne vidim svrhu da objašnjavam o čemu pišem jer to o čemu pisah nije ništa napredno već osnove za koje postoje detaljnija objašnjenja po internetu. Samo bih utrošila svoje vrEme i energiju, a njemu bi na jedno uvo ušlo, a na drugo izašlo. Za tebe primijetih da se inače interesuješ pa se zato i nadovezah, a Snowko pita da bi pitao. Bar je to moj utisak.

Nije ovo ništa lično. Ako se stvarno zanima, ima dostupnog materijala i knjiga po internetu gdje može da se upozna s temom, a ukoliko ima pitanja uvijek može da postavi pa će mu odgovoriti ko zna.

Opet vi o horoskopu

Crushing I Love You GIF by filmeditor

A desilo mi se jednom, valjda ovo doba godine, isto vani i u 6 i u 18 sati :D probudila se, obavila sve rituale, spremila se i krenula na posao :D

Meni je najveći trip bio kad sam 30.12. zaspala poslijepodne. Budim se poslije, napolju čujem negdje petarde i vatromet i nije mi jasno kad prije ponoć i nova godina. :hahaha1:

Samo meni nije hteo. :roll:
Sigurno jer mi je video sebe u njoj, pa ga strah da izgovori sve to. :rumenka::rotf:
Tvoj natal da je vidEo, zapucao bi u Njemačku davnih dana :zper:

Stalno priča da mu treba neka zemlja, tebi pola planeta u Jarcu, druga polovina u Vodoliji gdje su njemu Mjesec i Venera.. što znači, džabe se opire. :pracka:

Više se ti njemu uklapaš nego on tebi ja mislim 🤔

Zašto bi ?

Ima smisla diskutovati o ovome s nekim koga inače zanima, ali zaista ne vidim svrhu da objašnjavam o čemu pišem jer to o čemu pisah nije ništa napredno već osnove za koje postoje detaljnija objašnjenja po internetu. Samo bih utrošila svoje vrEme i energiju, a njemu bi na jedno uvo ušlo, a na drugo izašlo. Za tebe primijetih da se inače interesuješ pa se zato i nadovezah, a Snowko pita da bi pitao. Bar je to moj utisak.

Nije ovo ništa lično. Ako se stvarno zanima, ima dostupnog materijala i knjiga po internetu gdje može da se upozna s temom, a ukoliko ima pitanja uvijek može da postavi pa će mu odgovoriti ko zna.
Meni si pomogla jer sam sve pobrkala :zag:

Da, naravno!
On pita da bi pitao, mada nije da ne veruje i da ga ne zanima
Ali ako neko ne zna ništa o Astro, objasniti Saturnov povratak i Sade sate jeste level pro

Tačno se sećam da se toga ne sećam🤔
I meni si gledao kad sam tek došla na forum 🤔
Reče da mi je bolje da ne idem u inostranstvo i da se ne udajem prE Saturnovog povratka. Odnosno ako bih i otišla, da bih se vratila, a ako bih se udala da bih se razvela. 🤣 To kontam da je zbog Ve Cap 90Sa.
Kao i da me partnerski odnosi mogu povrEditi, zbog Hirona na Dsc Sco. 🤔
Ostalo sam zaboravila. 😂

Sad sam guglala da li se poslijepodne piše spojeno ili razdvojeno, pa vi spavajte, eto:hahaha1:

Ja baš primetila u nekim knjigama da pišu "po podne" a do sada se uvek pisalo spojeno.
Ili npr "podruku" ne pišu odvojeno nego zajedno.

Šta se dešava sa današnjim pravopisom, pitam se? 🤔

Ja baš primetila u nekim knjigama da pišu "po podne" a do sada se uvek pisalo spojeno.

Ja sam se šokirala pravilom da se bez veze piše odvojeno i nastavila pisati spojeno 🤣

U srpskom, kojeg sam i polagala na faksu, ispravno je oboje, samo zavisi da li se u rečenici misli na doba dana ili je priloška odredba za vrijeme :)

Back