mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 33.455
Znaš li da se odma posle Hana i Sola pojavio Tonio

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaš li da se odma posle Hana i Sola pojavio Tonio

PosteljinuKoga peglaš?![]()

Joj, sad vidim da sam trebala napisati Han i Lejla.Ko je to?![]()

Joj, sad vidim da sam trebala napisati Han i Lejla.
Kako ne znaš ko je Tonio?
Pa, moj Španac![]()
E eto ti sad![]()

Snowko imaš sreće da sam danas raspoložena i da mi mrsko da bajam.

IstoMeni to svakako teško izgovoriti, rekoše mi da sam drvena.![]()

Ne znam, zna li on za nas ?Znate vas dve ko je Han Solo?
Da,da,da, permutovala sam Mesec i Saturn jer su meni u konjukciji i pobrkala sa povratkomNe, Sade sati predstavljaju period kad Saturn uđe u znak koji prethodi znaku našeg natalnog Mjeseca, i traje 7,5 godina otprilike sve dok ne izađe iz znaka koji je sledeći kako si napisala. Znači tebi Sade sati traju sve dok Saturn ne uđe u znak Bika, a trenutno ti onda traje i drugi povratak dok je u Ribama. Krajem novembra kreće direktno i u februaru ulazi u znak Ovna.
O drugom povratku se ne piše toliko kao o prvom, ali takođe je često prekretnica ljudima da vide gdje su, šta su, u čemu vide smisao, gdje prihvataju, a gdje izbjegavaju odgovornost, može se pojaviti i nešto od ranije da dođe na 'naplatu' što se nije riješilo ili se izbjegavalo.. i tako, znaš najbolje kakav ti je period od marta 2023.
Možda i to što kažeš da si crnja nije nužno loše, možda je samo promjena koju treba prihvatiti, da ne kažem prigrliti.![]()
Imaš u natalu te ČvoroveNe umem ja to.
Ovo gledam natalni koji mi je davno rađen.
Ja im ne tumačim jer svi žele samo lepo da im se priča. Kad ima nešto nepovoljno nadrlaju se pa traže od drugog tumačenjeEto zašto ja ne tumačim ljudima natale
Ma ja govorim sve ali se ne bavim predikcijama u astrologijiJa im ne tumačim jer svi žele samo lepo da im se priča. Kad ima nešto nepovoljno nadrlaju se pa traže od drugog tumačenje
Zato više i volim mundanu, nema ljudi![]()
Da,da,da, permutovala sam Mesec i Saturn jer su meni u konjukciji i pobrkala sa povratkom
Eto zašto ja ne tumačim ljudima natale, ne mis!im da imam dovoljno znanja a i ono sto sam znala sam zaboravila
Uuuuu Snowko, nek ti ona objasniO cemu ovo prica Lobica?
Ja im ne tumačim jer svi žele samo lepo da im se priča. Kad ima nešto nepovoljno nadrlaju se pa traže od drugog tumačenje![]()