Kafić Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom” ✨️💞

152.jpg

Ne, Sade sati predstavljaju period kad Saturn uđe u znak koji prethodi znaku našeg natalnog Mjeseca, i traje 7,5 godina otprilike sve dok ne izađe iz znaka koji je sledeći kako si napisala. Znači tebi Sade sati traju sve dok Saturn ne uđe u znak Bika, a trenutno ti onda traje i drugi povratak dok je u Ribama. Krajem novembra kreće direktno i u februaru ulazi u znak Ovna.
O drugom povratku se ne piše toliko kao o prvom, ali takođe je često prekretnica ljudima da vide gdje su, šta su, u čemu vide smisao, gdje prihvataju, a gdje izbjegavaju odgovornost, može se pojaviti i nešto od ranije da dođe na 'naplatu' što se nije riješilo ili se izbjegavalo.. i tako, znaš najbolje kakav ti je period od marta 2023.
Možda i to što kažeš da si crnja nije nužno loše, možda je samo promjena koju treba prihvatiti, da ne kažem prigrliti. 🤗
Da,da,da, permutovala sam Mesec i Saturn jer su meni u konjukciji i pobrkala sa povratkom
Eto zašto ja ne tumačim ljudima natale, ne mis!im da imam dovoljno znanja a i ono sto sam znala sam zaboravila

Back