Bebica Be
Ističe se
- Poruka
- 2.984
Beograd kao Amsterdam da bude.Struju da proizvodite.Da ove termoelektrane ne zagađuju više sa ugljem.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Beograd kao Amsterdam da bude.Struju da proizvodite.Da ove termoelektrane ne zagađuju više sa ugljem.

Morala sam da prikažem Snowkov sadržaj radi tebe![]()

Beograd kao Amsterdam da bude.![]()
što reče svojevremeno branko lazić: ja i hoću da se vi smejeteI ja se smejem tvom![]()
Jao imamo brda i uzbrdica koliko god oćešBeograd kao Amsterdam da bude.![]()
Jao imamo brda i uzbrdica koliko god oćeš
Jedino preko reke
Jao imamo brda i uzbrdica koliko god oćeš
Jedino preko reke
Sad je donesen novi zakon da se nelegalno zaplenjujeProblem su i mostovi Agi.
Da imam vlast prvo bi zabranio svu gradnju dok se ne zavrse urbanisticki planovi a sve nelegalno bi moralo da se srusi.
I to sam ti htjela reći sinoć kad sam ti držala predavanje o ponašanju, dođe mi da ti otkinem desnu ruku kad metneš taj smajli
Tako je, rođaciTako i mojoj majci, i vječno joj je nejasno kad počnu s onim brat/sestra od strica/ujaka/tetke itd... reče da su to kod vas u Sa sve rođaci.![]()

čekaj, polako, nije ni gangula baš bistar po tom pitanjuA most me uvek podseti na onog umobolnog Vesića koji je hteo stari železnički most da postavi u sred parka na Ušću!!!!!
I to sam ti htjela reći sinoć kad sam ti držala predavanje o ponašanju, dođe mi da ti otkinem desnu ruku kad metneš taj smajli![]()

Taj je okejJe l bolji ovaj![]()

Sad je donesen novi zakon da se nelegalno zaplenjuje
A most me uvek podseti na onog umobolnog Vesića koji je hteo stari železnički most da postavi u sred parka na Ušću!!!!!
Kao UKRAS![]()
zar neće to nelegalno biti legalizovano za 100€ kako je preCednik najavio?Sad je donesen novi zakon da se nelegalno zaplenjuje
Ja poznajem, moji roditelji su se silno voljeli, sigurna sam da je bio brak iz ljubavi, evo moja sestra je već 7 godina u braku i godine veze prije braka, tačno kad jedno drugo gledaju vidiš i osjetiš ljubav. Nije bila trudna kad se udalaja ne znam nijedan brak iz ljubavi, svaki za koji znam je ili je mlada bila trudna ili ono kao ajde dugo smo u vezi pa kao da to ozvaničimo.
poslednji primer je komšija iz ulaza do mene, 8 godina bili u vezi prošle nedelje pravili svadbu
ja ga pitam pa šta ti je to trebalo posle 8 godina
kaže jbg, kaže dugo smo se vukli pa nismo znali šta ćemo
ako izguraju 3 god u vrh glave
Cmok za mamuTako i mojoj majci, i vječno joj je nejasno kad počnu s onim brat/sestra od strica/ujaka/tetke itd... reče da su to kod vas u Sa sve rođaci.![]()

Ćaciji, pri tom mislim i na funkcionere,su urnisali Beograd za ovih 15 -tak godina ko Švabe i saveznici zajednočekaj, polako, nije ni gangula baš bistar po tom pitanju
Moj drug koji upravo gradi kuću mi je to rekaozar neće to nelegalno biti legalizovano za 100€ kako je preCednik najavio?
Pozdravio te Manga![]()
Da, očev brat ROĐENI je amidžaČiča
Snowko koristi ošišanu latinicu
Tako se često u Srbiji zove stric
Jel to amidža?
Ja imam j€dnog, već 40 godina je u Njemačkoj i silno ga volim
Kad pravim donatorsku večeru, ako mi se pojavi neki veći trošak u životu, prvi se javi i donira Kad bi to barem kod nas napravili. Kako mi se cini kod nas ce uskoro i treca legalizacija po redu. Koji kreteni. Jadni smo da ne mozemo biti jadniji.Sad je donesen novi zakon da se nelegalno zaplenjuje
A most me uvek podseti na onog umobolnog Vesića koji je hteo stari železnički most da postavi u sred parka na Ušću!!!!!
Kao UKRAS![]()