Kafić Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom” ✨️💞

Problem su i mostovi Agi.
Da imam vlast prvo bi zabranio svu gradnju dok se ne zavrse urbanisticki planovi a sve nelegalno bi moralo da se srusi.
Sad je donesen novi zakon da se nelegalno zaplenjuje

A most me uvek podseti na onog umobolnog Vesića koji je hteo stari železnički most da postavi u sred parka na Ušću!!!!!
Kao UKRAS😭😜😭

ja ne znam nijedan brak iz ljubavi, svaki za koji znam je ili je mlada bila trudna ili ono kao ajde dugo smo u vezi pa kao da to ozvaničimo.

poslednji primer je komšija iz ulaza do mene, 8 godina bili u vezi prošle nedelje pravili svadbu

ja ga pitam pa šta ti je to trebalo posle 8 godina

kaže jbg, kaže dugo smo se vukli pa nismo znali šta ćemo

ako izguraju 3 god u vrh glave
Ja poznajem, moji roditelji su se silno voljeli, sigurna sam da je bio brak iz ljubavi, evo moja sestra je već 7 godina u braku i godine veze prije braka, tačno kad jedno drugo gledaju vidiš i osjetiš ljubav. Nije bila trudna kad se udala :D

čekaj, polako, nije ni gangula baš bistar po tom pitanju
Ćaciji, pri tom mislim i na funkcionere,su urnisali Beograd za ovih 15 -tak godina ko Švabe i saveznici zajedno
Npr. ona jeziva vidno kriva cisterna na Slaviji
U Kini gde je verovatno pravljena kao pojilo za stoku,košta bukvalno deset puta manje nego što je Ćaci nad Ćacijima platio

Čiča
Snowko koristi ošišanu latinicu
Tako se često u Srbiji zove stric
Jel to amidža?
Da, očev brat ROĐENI je amidža :) Ja imam j€dnog, već 40 godina je u Njemačkoj i silno ga volim :) Kad pravim donatorsku večeru, ako mi se pojavi neki veći trošak u životu, prvi se javi i donira :D

Sad je donesen novi zakon da se nelegalno zaplenjuje

A most me uvek podseti na onog umobolnog Vesića koji je hteo stari železnički most da postavi u sred parka na Ušću!!!!!
Kao UKRAS😭😜😭
Kad bi to barem kod nas napravili. Kako mi se cini kod nas ce uskoro i treca legalizacija po redu. Koji kreteni. Jadni smo da ne mozemo biti jadniji.

Pozdrav svima.

Back