- Poruka
- 93.616
Ovo kod mene nije vic vec realna situacija

Ako do svadbe dodje dok sam samac jedino pevaljku cu moci da spopadam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Šta je cica?

******, ja sam zamalo iz ljubavi, obostrana je bila ali nekada nije ni to dovoljno.

Ima mlada drugariceOvo kod mene nije vic vec realna situacija
Ako do svadbe dodje dok sam samac jedino pevaljku cu moci da spopadam![]()
Ma ne počinji, ne razumijem ja te vaše braće i sestreTatin brat.
Mada ni on nije direktno, vise preko babe.
@snowtrooper kad smo kod ove teme gore varala ga sa kumom, ma Kuduz je zakon! Znam da si ti gledao![]()
Ko ovo HerojevoTatin brat.
Mada ni on nije direktno, vise preko babe.
Duguješ nam.
Morala sam da prikažem Snowkov sadržaj radi tebe

Ma ne počinji, ne razumijem ja te vaše braće i sestrepa da me ubiješ. Kod nas je sestra i brat samo ono što ti rodi majka ili otac, ili oboje
zajedno.
ja ne znam nijedan brak iz ljubavi, svaki za koji znam je ili je mlada bila trudna ili ono kao ajde dugo smo u vezi pa kao da to ozvaničimo.******, ja sam zamalo iz ljubavi, obostrana je bila ali nekada nije ni to dovoljno.
ČičaMa ne počinji, ne razumijem ja te vaše braće i sestrepa da me ubiješ. Kod nas je sestra i brat samo ono što ti rodi majka ili otac, ili oboje
zajedno.
Ima mlada drugarice
One ti nisu rod
Ja za 47 minuta bajsa spalio 600 kalorija.
Ja sam se udala iz ljubavija ne znam nijedan brak iz ljubavi, svaki za koji znam je ili je mlada bila trudna ili ono kao ajde dugo smo u vezi pa kao da to ozvaničimo.
poslednji primer je komšija iz ulaza do mene, 8 godina bili u vezi prošle nedelje pravili svadbu
ja ga pitam pa šta ti je to trebalo posle 8 godina
kaže jbg, kaže dugo smo se vukli pa nismo znali šta ćemo
ako izguraju 3 god u vrh glave
Ko ovo Herojevo
Tako i mojoj majci, i vječno joj je nejasno kad počnu s onim brat/sestra od strica/ujaka/tetke itd... reče da su to kod vas u Sa sve rođaci.Ma ne počinji, ne razumijem ja te vaše braće i sestrepa da me ubiješ. Kod nas je sestra i brat samo ono što ti rodi majka ili otac, ili oboje
zajedno.

pa smejem se i daljeTo! A smejao si se kad sam pričala o mom sobnom bajsu![]()

Post sa X-aSta njegovo?
Pa šta?Sestra mladja 12-13 godina od mene, nisu ni drugarice nesto starije.
Struju da proizvodite.To! A smejao si se kad sam pričala o mom sobnom bajsu![]()
I ja se smejem tvompa smejem se i dalje![]()

Ja znam za par slučajeva, ali ipak ne poznajem dovoljno te ljude da bih bila sigurna. Nekako sam se nagledala onih koji prikazuju sve savršeno, što veza/brakova, pa kad pukne tikva nema šta se ne sazna a ništa ne govori u prilog onom prethodno 'savršenom'.ja ne znam nijedan brak iz ljubavi