Kafić Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom” ✨️💞

Ma ne počinji, ne razumijem ja te vaše braće i sestre :D pa da me ubiješ. Kod nas je sestra i brat samo ono što ti rodi majka ili otac, ili oboje :D zajedno.

Kod mene to ide malo sire.
A za tog cicu smo slucajno saznali da smo rod, druzili smo se pre toga :D

******, ja sam zamalo iz ljubavi, obostrana je bila ali nekada nije ni to dovoljno.
ja ne znam nijedan brak iz ljubavi, svaki za koji znam je ili je mlada bila trudna ili ono kao ajde dugo smo u vezi pa kao da to ozvaničimo.

poslednji primer je komšija iz ulaza do mene, 8 godina bili u vezi prošle nedelje pravili svadbu

ja ga pitam pa šta ti je to trebalo posle 8 godina

kaže jbg, kaže dugo smo se vukli pa nismo znali šta ćemo

ako izguraju 3 god u vrh glave

Ma ne počinji, ne razumijem ja te vaše braće i sestre :D pa da me ubiješ. Kod nas je sestra i brat samo ono što ti rodi majka ili otac, ili oboje :D zajedno.
Čiča
Snowko koristi ošišanu latinicu
Tako se često u Srbiji zove stric
Jel to amidža?

ja ne znam nijedan brak iz ljubavi, svaki za koji znam je ili je mlada bila trudna ili ono kao ajde dugo smo u vezi pa kao da to ozvaničimo.

poslednji primer je komšija iz ulaza do mene, 8 godina bili u vezi prošle nedelje pravili svadbu

ja ga pitam pa šta ti je to trebalo posle 8 godina

kaže jbg, kaže dugo smo se vukli pa nismo znali šta ćemo

ako izguraju 3 god u vrh glave
Ja sam se udala iz ljubavi

Tako i mojoj majci, i vječno joj je nejasno kad počnu s onim brat/sestra od strica/ujaka/tetke itd... reče da su to kod vas u Sa sve rođaci. :aha:

ja ne znam nijedan brak iz ljubavi
Ja znam za par slučajeva, ali ipak ne poznajem dovoljno te ljude da bih bila sigurna. Nekako sam se nagledala onih koji prikazuju sve savršeno, što veza/brakova, pa kad pukne tikva nema šta se ne sazna a ništa ne govori u prilog onom prethodno 'savršenom'.
Na kraju istinu znaju samo oni u 4 zida.
Mada sam ubijeđena da ko živi ljubav, da se to po osobi i vidi. Vrlo-vrlo teško će osoba koja je zadovoljna bilo sama, bilo u paru, biti ozlojađena, ogorčena, histerična, zavidna itd.
Tkd ljude najčešće samo treba posmatrat kakvom energijom zrače i to sve kaže.

Back