- Poruka
- 113.108
Jel?tu je on, samo pod drugim nickom ovde
Jel dolazi ovde?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel?tu je on, samo pod drugim nickom ovde
Ne znam ko je al mu ne bih savetovala da na mene baca kletveVeć je tu. To je onaj "bezimeni" ili tako nešto. Autor teme "Zašto se kupati ako nemate seks?"![]()
Ni moja seka ne dozvoljava puno. Zato malu kupum jednim pritiskom na daljinski.A ne, moja seka to ne dozvoljava, mala ima 30 min dnevno pravo na ekran (tv, tablet, telelefon, laptop-jedno od toga) velika malo više. 60 min.
A ja nagrabusila zbog togi da metoer pogodi kuću urednice koja ga je banovala
u pravu jeAutor teme "Zašto se kupati ako nemate seks?"![]()
Meni je njegova reakcija za plakanje od smeha. Naročito ta kletva meteorom i seksom.Imbecil i paćenik
ne moram ja da kažem sve što mislimReci maco![]()
imao je on i boljih provala tipa da vodi devojku u javni wc da imaju sex jer kući ne može zbog roditeljaMeni je njegova reakcija za plakanje od smeha. Naročito ta kletva meteorom i seksom.![]()
Stavio sam ti tužićane moram ja da kažem sve što mislim
Ebe baba Seru?imao je on i boljih provala tipa da vodi devojku u javni wc da imaju sex jer kući ne može zbog roditelja
Sećam se toga.imao je on i boljih provala tipa da vodi devojku u javni wc da imaju sex jer kući ne može zbog roditelja
ma jok nego kad bi našao spasiteljku kako je zvao buduću devojku nju bi odveo u javni wc na sexEbe baba Seru?

Eno ima ispred Skupštinea taj plan mu propao kad su mu ljudi rekli da bi morao da plati baba seri za javni wc pa onda odustao jer će baba sera znati zašto je došao i sl pa će ga biti blam
mislim da sma mu ja predložio da nađe negde toi toi mobilni toaleta pa da ga iskoristi u te svrhe
Da nastavim da čitam političke teme, brzo bih i ja došao do tog brojaOdradio sam popis inventara na ignor listi. Tačno 358 komata![]()
što?A ja nagrabusila zbog tog![]()
![]()
ja najviše tih pojava što sam upoznao bilo je po gradilištima dok sam se bavio molerajem.Kako bih znao da takve osobe postoje.
Moja generacija + - je u JNA viđala likove koji nikad nisu videli televizor!ja najviše tih pojava što sam upoznao bilo je po gradilištima dok sam se bavio molerajem.
nije bilo gradilišta gde nije bilo tako nekog lika koji kao da je iz neke druge dimenzije upao

Ja sam po gradilištima druge tipove ekstrema u odnosu na njega. Oni skupljeni sa "koca i konopca".ja najviše tih pojava što sam upoznao bilo je po gradilištima dok sam se bavio molerajem.
nije bilo gradilišta gde nije bilo tako nekog lika koji kao da je iz neke druge dimenzije upao
Nek dođe ovde da vidi šta ću da uradim sa njegovom kletvom!
Kakva bagra!

posle kukao da me banuju i na kraju otvorio temu gde kuka zbog toga.