Tamburiks
Iskusan
- Poruka
- 5.441
Okači ih ovde u post, pa ću ih sve sakupiti i proslediti. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koje ćemo smajlije sa onog foruma da ubacimo u listu ponuđenih ovde?
Supermoderatorka je rekla da može.
(Osim onog što mlati prutićem po goloj g*zi)
Ubacujte predloge, ako vas zanima pa da ih sakupim.![]()

Mislim da tih 30k neću ponoviti ni iduće godine
Možda ću i ja još, ali možda i neću
Ostaje mi da ti stignem onih 30k, ali to možda do kraja sljedeće godine.![]()
Hoćeš kao linkove ili kao smajliće ?Okači ih ovde u post, pa ću ih sve sakupiti i proslediti.![]()
Celu onu ekipu na dnu listeKoje ćemo smajlije sa onog foruma da ubacimo u listu ponuđenih ovde?
Supermoderatorka je rekla da može.
(Osim onog što mlati prutićem po goloj g*zi)
Ubacujte predloge, ako vas zanima pa da ih sakupim.![]()
Mislim da tih 30k neću ponoviti ni iduće godine
Taj dan sam se baš zainatila bila jer sam u toku dana prešla nekih 20k, i onda sam bila u fazonu da sam tako blizu i tih 30k i uveče otišla u šetnju da bih prešla to.
Kamo sreće da se tako inatim oko svega, nego jok.. samo kad mi dođe![]()

Ja sam na jednoj baušteli upoznao Klintona.Mi smo u fabrici imali lika koga smo zvali Legija. Sad je već mator, pedeset i neka, ali i dalje ogroman i u formi. Čovek je toliko glup da su ga svojevremeno odbili kad se prijavljivao da služi u JSO, ikako je prošao sve fizičke testove.
I onda i sad, ovako mator smara sve žive nekim pričama o oružju, treninzima, uniformama, vojničkoj obuci...![]()
Daj kao smajliće. Valjda je bolje tako.Hoćeš kao linkove ili kao smajliće ?![]()

Svesna sam toga.Pa zato što ima puno prevaranata. Ja kad god vidim nešto na netu, prvo pomislim da je neka prevara i da neko hoće da me nasamari.
Kad kažeš bauštela uvek mi ona tvoja pesma u glOoOoOooOviiii.bilo je i toga i svačega ali bauštela ti je ono poseban svet, nešto ko i pijaca
možeš da sretneš ljde sa 3-4 faksa a možeš da sretneš ljude koji ne znaju gaće i čarape da obuku sami
@Heroj.Ulice kupi joooj, reaguj!Sad mi se jede kisela bananica![]()
Loše misliš.Zašto da ne?![]()