Kafić Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom” ✨️💞

:heart:

Možda ću i ja još, ali možda i neću :huh:

Ostaje mi da ti stignem onih 30k, ali to možda do kraja sljedeće godine. :lol:
Mislim da tih 30k neću ponoviti ni iduće godine 🤣

Taj dan sam se baš zainatila bila jer sam u toku dana prešla nekih 20k, i onda sam bila u fazonu da sam tako blizu i tih 30k i uveče otišla u šetnju da bih prešla to. 😂
Kamo sreće da se tako inatim oko svega, nego jok.. samo kad mi dođe 😕

Možda :dreamy: :zaljubljena:
1000045369.gif

Mislim da tih 30k neću ponoviti ni iduće godine 🤣

Taj dan sam se baš zainatila bila jer sam u toku dana prešla nekih 20k, i onda sam bila u fazonu da sam tako blizu i tih 30k i uveče otišla u šetnju da bih prešla to. 😂
Kamo sreće da se tako inatim oko svega, nego jok.. samo kad mi dođe 😕

Sljedeći cilj ti je 40k, vjerujem u tebe i tvoj inat :zaljubljena: 😂

I ja razmišljam da li sam mogla 20k danas, ali s obzirom da sam već prelazila, nije vrijedno truda. :rotf:

Mi smo u fabrici imali lika koga smo zvali Legija. Sad je već mator, pedeset i neka, ali i dalje ogroman i u formi. Čovek je toliko glup da su ga svojevremeno odbili kad se prijavljivao da služi u JSO, ikako je prošao sve fizičke testove.
I onda i sad, ovako mator smara sve žive nekim pričama o oružju, treninzima, uniformama, vojničkoj obuci...🤦‍♂️
Ja sam na jednoj baušteli upoznao Klintona.

Srpskog brazilca od 200 kg čiji je posao bio čista fizikalija i koji ništa drugo nije znao da radi osim da nosi džakove cementa i materijal.

Dok bi mi čekali da nam dizalica digne glet masu na sprat on 4 džaka od po 25 kg donese na ramenima.

Ali voleo da pije samo tako. Nema gde nije sakrivao flaše od piva da ga ne vidi šef gradilišta.

A Klinton mu nije bio nadimak nego pravo ime, jer je rođen 1999te kad je počeo bombardovanje i onda mu po "brazilskom" običaju dali ime Klinton.

Back