Tamburiks
Iskusan
- Poruka
- 5.218
Aj što maltretiraju mene, još sam zelen ovde, nego i administraciju...aj sutra..sad sam preumoran.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj što maltretiraju mene, još sam zelen ovde, nego i administraciju...aj sutra..sad sam preumoran.
Pa ne znam, nije zanimljivo ako se može pretpostaviti šta će biti na kraju.Naopako, šta si to očekivala da će bit ?![]()

Toga sam se ionako nagledala, jer smo se svi zajedno presvlačili u kafiću na Adi.Ali si usput pogledala i novitete na polju muških slip gaća?![]()

Ako budeš Ćamil odričem te se.To mi nije palo na pamet.Računam na to da ona neće pristali.
![]()

OsEćam i ja nešto u vazduhuVenerični petak![]()

OsEćam i ja nešto u vazduhu![]()

Jel moguće da si se sakrio dok je Tab tu??Aj što maltretiraju mene, još sam zelen ovde, nego i administraciju...![]()
A džaba ai se nadao!Aj što maltretiraju mene, još sam zelen ovde, nego i administraciju...![]()
Jesi uzbuđen?
Nisam zadovoljna tvojim ponašanjem.Pa ne znam, nije zanimljivo ako se može pretpostaviti šta će biti na kraju.![]()

Toga sam se ionako nagledala, jer smo se svi zajedno presvlačili u kafiću na Adi.![]()

Sakrio seJel moguće da si se sakrio dok je Tab tu??što nisi rješavao pitanje imena?
Znači i večeras umorni kosačSakrio se
Ja pokušala da posredujem al umori se Tab i ode

Znači Tab nije izdržljivSakrio se
Ja pokušala da posredujem al umori se Tab i ode

Ali bitno je da nokti budu sređeni, a ne što me Minka maltretira.Ako budeš Ćamil odričem te se.![]()

Hoću!To mi nije palo na pamet.Računam na to da ona neće pristali.
![]()
Pitaj ĆeruZnači Tab nije izdržljiv![]()
Sam si pristaoAli bitno je da nokti budu sređeni, a ne što me Minka maltretira.
![]()

Ti si, nadam se, bila ipak obučenaHit je bio kad su se gosti kafića žalili što kroz kafić šetaju polugoli trkači.
Čuj žalili se, umjesto da je to plus![]()

Čovek pročitao moj post, lajkovao, prevrnuo očima i otišao da spavaJel moguće da si se sakrio dok je Tab tu??što nisi rješavao pitanje imena?
Pa ajde da su šetale trkačice u gaćama, pa i da razumem da je plus, ovako mi nije čudo što su se žaliliHit je bio kad su se gosti kafića žalili što kroz kafić šetaju polugoli trkači.
Čuj žalili se, umjesto da je to plus![]()

Jeste, jeste, videla sam ga!Sam si pristao![]()
Teško tebe maltretirat kad si svilen.Ali bitno je da nokti budu sređeni, a ne što me Minka maltretira.
![]()