Kafić Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom” ✨️💞

Znaš onaj kad su Suljo i Haso došli u javnu kući, pozvone a vrata im otvori kabadahija od 2 metra
-dobar dan
-šta hoćete vas dvojica??
-mi bi da ebemo :)
-imate li para?
-imamo 50 eura
-za te pare možete jedan drugom da popušite! i tresnu im vratima
Eto ih ponovo za pola sata, pozvone, isti lik otvaram ljutito:
-šta sad hoćete??
-pa da platimo :)
Dooobar 🤣

Kako da se sjetim šta se Lo gadi? @Lorelaj92 probaću ovo :D

worm GIF

Nema Bosanaca samo u Bosni. 😁 Zato znam onu kletvu "dabogda glavom puru mešao". 😁
Ipak smo male mace za vas i za kletve i za psovke i za crni humor, znači smijala sam se kao luda kad sam neki dan pročitala, nakon što je Srbija primila gol od Albanije, neki Srbin napisao: Pa šta ako nam je Albanija dala go, i mi smo njima dali Kosovo :D

Ipak smo male mace za vas i za kletve i za psovke i za crni humor, znači smijala sam se kao luda kad sam neki dan pročitala, nakon što je Srbija primila gol od Albanije, neki Srbin napisao: Pa šta ako nam je Albanija dala go, i mi smo njima dali Kosovo :D
To je stara fora,ali nije vic
Na koncertu Stonsa davno u Beču sede jedni pored drugih Srbi i Hrvati
Hrvati imaju pivo, Srbi nemaju
Jedan priđe i kaže:" E dali smo vam Krajnu, dajte nam bar pivo!"
Kroz deset minuta su pevali zajedno zagrljeni i pripiti

To je stara fora,ali nije vic
Na koncertu Stonsa davno u Beču sede jedni pored drugih Srbi i Hrvati
Hrvati imaju pivo, Srbi nemaju
Jedan priđe i kaže:" E dali smo vam Krajnu, dajte nam bar pivo!"
Kroz deset minuta su pevali zajedno zagrljeni i pripiti
Ma kao kod nas kad su Hrvati srušili Stari most u Mostaru, pa Suljo reko: neka su, srušićemo i mi njima džamiju u Zagrebu! :zcepanje:

Bio poslom u ino i sad neki izgubi što su radili u našoj kompaniji hoće da idu u tu javnu kuću, a neki treći "iskusan" ih savetuje da ne govore srpski, ne pričaju ekavicom, jer ih one neće primiti ni za kakve pare ako znaju da su Srbi. 🤣 Plakao sam. 🤣 Albanija i Srbija su živi vic. 🤣

Back