Heroj.Ulice
Poznat
- Poruka
- 7.445
Više grmečka korida, goveda su tuZato imamo vašar cele godine ispred Skupštine![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Više grmečka korida, goveda su tuZato imamo vašar cele godine ispred Skupštine![]()
Kako misliš na mene.

Carstvo nebesko?Dve moje omiljene aktivnosti u jednoj reči!![]()
Carstvo nebesko?

Zna kako se ide u goste, kako red nalaže, on je tu da daje, ona da prima! Poklone!

Liči na nešto što bih ja uradila, meni najbolje ni grob da ne znaju.Kad sledeći put budete međusobno pretili onim ignorom, da vidite koji ste amateri

Još bombonjeru, a ne 1kg šećera u kockiZna kako se ide u goste, kako red nalaže, on je tu da daje, ona da prima! Poklone!![]()
Sve kupce auta na večiti blokLiči na nešto što bih ja uradila, meni najbolje ni grob da ne znaju.![]()

Zato je kremacija i prosipanje pepela keva, nema gde da ti dođuLiči na nešto što bih ja uradila, meni najbolje ni grob da ne znaju.![]()
Dogovoreno, ako umrem prva, zajedno se kremiramo!Zato je kremacija i prosipanje pepela keva, nema gde da ti dođu

Punjena paprika. Burek saaaa....a šta ti se jede?![]()

Znaš onaj kad su Suljo i Haso došli u javnu kući, pozvone a vrata im otvori kabadahija od 2 metra

Nema Turaka sa burekom?Punjena paprika. Burek saaaa....
Čvarci. Pečenje.
Imam od toga - ništa, logično.![]()
![]()