qryak
Veoma poznat
- Poruka
- 10.055
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čiko, nećemo da se tučemo!Je l hoće neko da otvori besplatan onlajn bankovni račun i dobijemo po 3000 din?Nude pare, tuku ko neće i opet ne mogu da nađem žrtve.
P.S. Trebalo bi da je ovo po pravilniku.![]()

Ja bih, ali sam već dobio taj poziv za besplatan račun i obećao da ću ga otvoriti. Imam još par dana da to uradimJe l hoće neko da otvori besplatan onlajn bankovni račun i dobijemo po 3000 din?Nude pare, tuku ko neće i opet ne mogu da nađem žrtve.

Zakasnio sam.Ja bih, ali sam već dobio taj poziv za besplatan račun i obećao da ću ga otvoriti. Imam još par dana da to uradim![]()
Ispravila saaaam, čikooo
Preseče me u stomaku.Ispravila saaaam, čikooo![]()
Prpa čim dođemPreseče me u stomaku.![]()

Nisam pobegla, pomagala L oko poklona, odjurila na bus i sad čekam.Ostali se razbježali, izgleda da su popadali![]()
![]()
Moja omiljena boja.Da, u Metalcu sam videla baš ovaj komplet kuhinjskog pribora.
Pogledajte prilog 1804941
Ali ova bundeva!![]()
Kad ne praviš normalne greške u kucanju već objave rata.Prpa čim dođem![]()
I slučajno pa uspem da te štrecnem!![]()
Bila dobra kad nisam bila prisutna ovde.Nećemo. Bila si dobra. Pogledajte prilog 1804947

Ja oduvek sve ili ništa, nema između!Kad ne praviš normalne greške u kucanju već objave rata.![]()

Nisam video i ne mogu da komentarišem.Bila dobra kad nisam bila prisutna ovde.![]()
Pomislio sam da si ustala na levu nogu.Ja oduvek sve ili ništa, nema između!
Objave rata, hahahahaaha![]()
@Pepeljuginazlapolusestra vidiii šta mi iskače, sve rozee
Pogledajte prilog 1804940
Vidjela sam da i u Metalcu imaju roze kolekciju šerpi![]()

Pomislio sam da si ustala na levu nogu.![]()
Je l hoće neko da otvori besplatan onlajn bankovni račun i dobijemo po 3000 din?Nude pare, tuku ko neće i opet ne mogu da nađem žrtve.

Mačka može i da te zaštiti od zmije. Vidiš kako one to rešavaju
https://www.facebook.com/share/v/19k8qcmLar/

Je l hoće neko da otvori besplatan onlajn bankovni račun i dobijemo po 3000 din?Nude pare, tuku ko neće i opet ne mogu da nađem žrtve.
Moja banka daje vise, samo sto ti treba i radna viza.

Zaštoooo, ionako ih pojedemo kroz trešnjama, šljivama mali milionUmrla bih da dotaknem crva![]()