- Poruka
- 27.772
Prava je mazulja. Jede žive bube i crve (bube koje su još u formi crva), skakavce...Jao kako je šladak!
Kakve šare, pa ručice, nožice, tačno zove da se pomazi![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prava je mazulja. Jede žive bube i crve (bube koje su još u formi crva), skakavce...Jao kako je šladak!
Kakve šare, pa ručice, nožice, tačno zove da se pomazi![]()
Zašto ne, pa koristan je.. taman bi znala da nema bubicaali nije mi simpatičan izbor hrane![]()
![]()

Zašto ne, pa koristan je.. taman bi znala da nema bubica
A i mačka uvijek može da ti donese miša u krevet npr
Jutros kao da sam se probudila zlobna![]()

Otišao sin na odmor i kaže - uzmi tog velikog crva i preseci mu na par komada, još je mali, dok ne poraste ne može da pojede odjednom. Ako sam to preživela - sve ću.ali nije mi simpatičan izbor hrane![]()
![]()
Najmirniji ljubimci. Tiši i od riba.Bravo, taman da vide i ovdje da nije to ništa strašno, pitomi su![]()
![]()

Otišao sin na odmor i kaže - uzmi tog velikog crva i preseci mu na par komada, još je mali, dok ne poraste ne može da pojede odjednom. Ako sam to preživela - sve ću.

A da njime nahraniš gekona?Umrla bih da dotaknem crva![]()
Što hitnije da se uvede opcija da ignorišemo moderatore, supermoderatore i naravno administratore!
Kakav je raskid sa Bosankom?A da njime nahraniš gekona?
Uh, ne volim ih ni ja. Crvi su jedina bića koja ne volim.
A da njime nahraniš gekona?
Uh, ne volim ih ni ja. Crvi su jedina bića koja ne volim.
Za kad ti to treba?Što hitnije da se uvede opcija da ignorišemo moderatore, supermoderatore i naravno administratore!![]()

Kakav je raskid sa Bosankom?
Bolan![]()

Da, u Metalcu sam videla baš ovaj komplet kuhinjskog pribora.@Pepeljuginazlapolusestra vidiii šta mi iskače, sve rozee
Pogledajte prilog 1804940
Vidjela sam da i u Metalcu imaju roze kolekciju šerpi![]()

Pa šta ću kad je slatkoMožeš ti sa roze, ali ne može roze iz tebe![]()
I ova boja je jako lijepa.Da, u Metalcu sam videla baš ovaj komplet kuhinjskog pribora.
Pogledajte prilog 1804941
Ali ova bundeva!![]()

Mačka može i da te zaštiti od zmije. Vidiš kako one to rešavajuNe može da mi donese miša u krevet, bilo bi joj posljednje
Prije par dana, mačka mi je pojela mušicu![]()