Tamburiks
Iskusan
- Poruka
- 5.191
I šta dobije kolega na kraju?ja tražim kafućino a za kolegu kažem donesi mu sekspreso
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I šta dobije kolega na kraju?ja tražim kafućino a za kolegu kažem donesi mu sekspreso
Brendirana malina. Made in Arilje.Čekamo da Lobica kaže da sam ja u pravu
Ja slikala
https://i.ibb.co/gM89Yd2g/795589.jpg
ali me strah probati malinu
i zašto je malina skuplja od kisele![]()

A ti odma da probasako je preslatka, zašto si sinoć zlobno preporučio u kombinaciji sa kiselom nju?
![]()
Pez zakonFishermens friend keva, iako ime deluje gaypederski bombone su top
Najvolijem one cherry
Malina je bezze, bez zezanja, narandža je mrvcu gora!Nije ružna malina, ali ne bih ponovila kupovinu![]()
u kombinaiji može da prođe jer kiselost ubija slatkoćuako je preslatka, zašto si sinoć zlobno preporučio u kombinaciji sa kiselom nju?![]()
dobije neka dva srka u šalici što izađu skuplje nego moj kafućinoI šta dobije kolega na kraju?![]()
imao sam ja kolegu...coka pezPez zakon
Malina je bezze, bez zezanja, narandža je mrvcu gora!

u kombinaiji može da prođe jer kiselost ubija slatkoću
sama malina je preslatka

Bolje su one iz lidla
Zamisli i zagrizi

Zato ti meni nju stalno daješ!Bolje su one iz lidla

Uvek su taze, mekane, a sviđa mi se čokolada. I duplo jeftinijeI meni su one lijepe.
I duplo jeftinije od štark bananica su ovdje.
Osjećam se kao Pobednik kad ovako pišem
Iz lidla nisam probala![]()
Evo baš sam ušla da pitam kakva je.. u prodavnici sam, imaju malinu, narandžu i ledenu, nema te kisele.Žao mi sad sto nisam i narandžu uzela
Postoji velika mogućnost da hoće, ne bih preporučila![]()
Aj aj, ne stidi se, naši smo. Nisi se ti načitao naših snova.moracu pod spojler![]()

Evo baš sam ušla da pitam kakva je.. u prodavnici sam, imaju malinu, narandžu i ledenu, nema te kisele.![]()

To vam sve moj muž pravi, to jest njegove kolege.![]()