Shadow_woman
Veoma poznat
- Poruka
- 14.446
ne teraj je da razmisliViše nisi.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne teraj je da razmisliViše nisi.![]()

Ja zamalo da juče napišem![]()

možemo li, svi mi, na čelu sa mnom, saznati kakve su to kokice S PUTEROM, iebemmu sreću krvavujel voliš s puterom
Kakve pripreme... gledaj punim plućima.Ja sad završila 11.
zašto me niste pripremili na to da će mi najdraži lik u seriji umrijeti
Snowkov drug živi blizu vinarije i to je po njemu sasvim dovoljan razlog da se upoznaju jer je na putu za vinariju prošla pored njegove kuće![]()

Nismo valjda ludi da mjenjamo slobodu za neslobodu
Ok, ovo me malo pokolebalo![]()

Poslije ćeš pregledati i filmoveBaš sam razmišljala kako ste izdržali sinoć da mi ne spojlujete ni malo
Bukv sam odmah kad sam završila epizodu došla da vam pišem![]()

Je l pazi neko na tu decu?!A krvarenje iz razbijenog nosića?![]()
a jel nisu baš tanki, jadni, zapravo, jel ti se sviđaju?Ja kupila dva tepiKa na Temu
Najšareniji koji postoje
može kad ispekčešmožemo li, svi mi, na čelu sa mnom, saznati kakve su to kokice S PUTEROM, iebemmu sreću krvavu
Previše dobro je poznaješ.ne teraj je da razmisli![]()
Što da ih paze, kad imaju tepih-podlogu koja ne upija, samo prebrišešJe l pazi neko na tu decu?!![]()

temu tepih od recikliranih slinavih maramicaŠto da ih paze, kad imaju tepih-podlogu koja ne upija, samo prebrišeš![]()
Sad si me podsjetio na situaciju, sjedimo kod mene moja prijateljica i ja, na podu se igra njena desetomjesečna beba, svi rade (članovi porodice koji bi malu mogli čuvati) i pitam je, pošto se uskoro mora vratiti na posao ko će čuvati malu?Je l pazi neko na tu decu?!![]()
ja rado pečem kokice koje znam kako se prave, a to je na ulju u šerpi, ili u mikrotalasnoj u kesimože kad ispekčeš
Pa imaju i filmovi, Rode u magli, mislim 1 i 2, već sam zaboravilaKakve filmove?![]()

Jedan je turski, a jedan je od nekog neobičnog materijala sa gumiranim dnoma jel nisu baš tanki, jadni, zapravo, jel ti se sviđaju?
sanja nešonova pravila mož je pitašja rado pečem kokice koje znam kako se prave, a to je na ulju u šerpi, ili u mikrotalasnoj u kesi
BAT, te s puterom su mi glavna enigma u našoj decenijskoj vezi i poznanstvu
bije glas da postoje kokice s puterom, al izgleda da i ti nemaš pojma
oću boli me đokasanja nešonova pravila mož je pitaš
Znači, rašrafljena sam od treninga
I labavi ume da zabavi

Ima za mikrotalasnu sa puterom (ako stvarno pričate o kokicama)ja rado pečem kokice koje znam kako se prave, a to je na ulju u šerpi, ili u mikrotalasnoj u kesi
BAT, te s puterom su mi glavna enigma u našoj decenijskoj vezi i poznanstvu
bije glas da postoje kokice s puterom, al izgleda da i ti nemaš pojma
eee, ohrabrila si me da kupim i ja moždaJedan je turski, a jedan je od nekog neobičnog materijala sa gumiranim dnom
Lepo piše u narudžbi kolika je debljina, na to smo baš morali da obratimo pažnju zbog zatvaranja vrata
Naravno da mi se sviđaju, isti su ko na slici