Tamburiks
Iskusan
- Poruka
- 5.255
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oooo, to ti se od mene primilo, aaaw, ponosna sam na tebePročitah samo krivak![]()

Hrani Obnija da se zaobli pa da te ujede.
ovaj mi draži![]()

Jesam rekao ne Obli nego Obni, ne, ne, ne...Hrani Obnija da se zaobli pa da te ujede.![]()
Ako nije uTroje ne računa se!Ponedeljak jutro je.
Laku noć.![]()

Da se zaobli za ražanjHrani Obnija da se zaobli pa da te ujede.![]()

Taman do praznika!Da se zaobli za ražanj![]()

Želiš nam stjenice ?Ako nije uTroje ne računa se!
Laku nooooć, bubice vas grickale celu noć!![]()
![]()
![]()

Tako mene uspavljivali kad sam bila mala, zato sam sad imuna na bubice! Prenosim vam svoju rezistentnost! Volim da dajem i da delim nesebično!Želiš nam stjenice ?
Jezik pregrizla
Laku noć![]()

Ma u Sco baš zna zloban da bude, i ide do kraja kad je nezadovoljan

Takav tip zatvora je bio na Kuli prije rata (i sada je zatvor tamo, mislim, ali ne znam jel takvog tipa). Bio je restoran i prodavnica, valjda i farma, sjecam se da smo isli cesto da nabavimo jaja tamo. Radnici su bili zatvorenici, kojima je bio dozvoljen kontakt sa narodom, i bili su bas ljubazni. Mislim da su to bili predstupnici laksih krivicnih djela.Lijepo vala, baš lijepošuma, šetnice, restorani, hoteli, nije još nakrcano zgradurinama kao što su Bjelašnica i Jahorina a sve više i Trebević
Volim Igman!
Aha tu se desio Igmanski marš, blizu nam je i Igman. Ima sadržaja finih a od zanimljivijih bih izdvojila zatvor poluotvorenog tipa, ono kad su pre kraj kazne tu ih prebace da se pripremaju na slobodu![]()
Da li je padala kisa i bilo vlazno vrijeme i sada, i prosli put kad se zatvarao?Inače, prozor se opet sam zatvara![]()
Jel ovo Aleja prema Vrelu Bosne?
Uz dorucak sam dobijao neku bljutavu kafu kad sam lezao u bolnici, skroz malu. Ali ta kafa ujutru mi je bas znacila, i sa merakom bih je popio. I caj koji mi je tata donosio iz kafeterije u bolnici, nekad je isao jos jednu turu da mi donese, jer ja nisam mrdao sa sprata.Ja imam takvu glavobolju ako je iz nekog razloga ne popijem ujutro, užas. Poslije operacije prije par godina, budna, u sobi, probudili me u sali, prebacili u sobu, sestra me smjestila, sve uradila šta treba i pita me imam li bolove, želim li injekciju protiv bolova? Kažem da želim. Priprema injekciju i pita da li želim da me posjeti hirurg, jesu li baš jaki bolovi i gdje tačno me boli? Sačekam da rokne analgin u dupe, kontam ako joj kažem šta me boli neće mi dati..
Reko, ma boli me glava, sa bolovima sam i u salu otišla jer ste mi rekli da ništa ne jedem i ne pijem a kad ne popijem kafu glavobolja slomi![]()
Nije. Vilsonovo.Jel ovo Aleja prema Vrelu Bosne?
NijeDa li je padala kisa i bilo vlazno vrijeme i sada, i prosli put kad se zatvarao?
Nekada vlaga "pobrka" kontakte kod elektrike; recimo kod mene na autu nekada zmigavci zezaju kad je kisa.

Veliko poljeTakav tip zatvora je bio na Kuli prije rata (i sada je zatvor tamo, mislim, ali ne znam jel takvog tipa). Bio je restoran i prodavnica, valjda i farma, sjecam se da smo isli cesto da nabavimo jaja tamo. Radnici su bili zatvorenici, kojima je bio dozvoljen kontakt sa narodom, i bili su bas ljubazni. Mislim da su to bili predstupnici laksih krivicnih djela.
Na kom dijelu Igmana si bila?