mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 33.224
Da su mesnati, mogu i pomalo hrskavi.Koje čvarke više volite, duvan ili klasik?
A najlepši su nekih sat vremena posle prženja.
Prosto se tope u ustima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da su mesnati, mogu i pomalo hrskavi.Koje čvarke više volite, duvan ili klasik?
Imam i ja šarenu sol, donela mi kuma iz Bugarske
A i čubricu, stavljam je u pasulj, em je lepog ukusa, em se manje prdi
Čubrica je u stvari čubar, rtanjski caj je endemska vrsta čubra
A Mika STRAŠNO nedostaje!
Ja sam kao mali to obavio, zato mi sad nije ništa
Edit: izgleda mene nisu vodili na vreme pa će morati sad.![]()
Prljavim nogama, aposlutno nehigijenskivina...najljepše je kad se gazi u buradima
Mozda je bilo previšeJa je probao u nekoj kobasici, tadasnji cimer iz Pirota mi je rekao o cemu se tacno radi.
Popili smo vise piva uz nju nego uz bilo sta drugo, samo da speremo ukus.
Zažmuri, zamahne i posle samo pogleda je l on bez noge ili pile bez glave.U selu kod babe kad se klala svinja, to je horor! Sve mi devojčice bi pobegle da ne slušamo kako skici. To je strašno.
Ja ne znam kako neko moze da zakolje živo biće? Kokošku, pile, svinju, tele??? Užas, užas
Pa nema šta da skiči ako se pre toga mašicama od sekire ne drmne u glavu da se sonesvesti.U selu kod babe kad se klala svinja, to je horor! Sve mi devojčice bi pobegle da ne slušamo kako skici. To je strašno.
Ja ne znam kako neko moze da zakolje živo biće? Kokošku, pile, svinju, tele??? Užas, užas
U selu kod babe kad se klala svinja, to je horor! Sve mi devojčice bi pobegle da ne slušamo kako skici. To je strašno.
Ja ne znam kako neko moze da zakolje živo biće? Kokošku, pile, svinju, tele??? Užas.
precednik će vam napravi tunelJesmo, do granice oko 24 km a do kranicnog prelaza preko 100
Teren nije prohodan kod mene da bi mogao prelaz da se napravi. Bugarska strana kazu da je cak i manje pristupacna od nase.
Mozda je bilo previše
Svaki začin kad se pretera je odvratan
Gledam onog Džejmi Olivera koliko trpa busenja travuljina, pa to poništi sve u!use!
Ja volim začine, imam ih najraznovrsninih, ali to se po malo stavlja!
Inače se upropasti jelo
Pa nema šta da skiči ako se pre toga mašicama od sekire ne drmne u glavu da se sonesvesti.
Tako se radilo pre 20-30 god.
Sad eleganci sa onim vazdušnim pištoljem drm u glavu i gotovo
A nije tu užas kad jedeš čvarkeUžas, užas
Dok vi o papcima, ja ću o procesu nastanka vina...najljepše je kad se gazi u buradima, ovo smo gazili kod drugara sa trčanja
![]()
Pa otkud znaš da je čubar?Ne znam sta je bilo tacno ali je bilo odvratno.
Nije vazdusni, ima cauru i barut ali slabije punjenje.
Ima i vazdušnih, sa kompresorom.Nije vazdusni, ima cauru i barut ali slabije punjenje
Leteće aute. Putevi su demode.precednik će vam napravi tunel
Pa otkud znaš da je čubar?
Pa mogla bih bez njih i uopšte bez mesa, najiskrenijeA nije tu užas kad jedeš čvarke![]()
To mi je uvek bio najstrašniji deo, kad zakolju svinju a ona se još batrga.Kao klinac sam gledao iz daljine, kasnije direktno pomagao.
Cale imao neku traumu od klanja kao klinac pa sam od 16. godine bio zaduzen za drzanje prilikom klanja. Zapao mi najgori posao u tome.
more u pravu si, samo nek su bugari dalekoFala Moco ali ne treba![]()
Onda im se omakla ruka pri sipanjuOn mi reko sta je i videlo se da je ukus jako cudan.
Vec je imao prilike da to proba vise puta pa zna.
Bila sam u nekoj tankoj, ionako kratkoj haljinici, ali dalo se još zadićiJes' podigla suknju/podvrnula nogavice dok si gacala po grožđu?Mjauuu grrr frrrr