Heroj.Ulice
Iskusan
- Poruka
- 6.455
KlasikKoje čvarke više volite, duvan ili klasik?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
KlasikKoje čvarke više volite, duvan ili klasik?
Pa bliži ste Bugarskoj nego VojvodiniSaobracajnice ili nesto drugo, ne secam se.
Saobracajnice i zeleznice su nam bile obavezne u srednjoj, na VTS samo saobracajnice 2 semestra.
I maturski i diplomski su mi bili iz saobracajnica tj. projekat puta od nekoliko km.
Volim i ja dok ne treba nekome iz Vojvodine nesto da objasnim
Lakse se sporazumem sa par Bugara u firmi![]()
Pa rekoh, gledao sam kako se sprema ali nisam želeo da probam, najviše zbog mirisaKako si onda malopre pisao o sunđerastoj strukturi?
Ili si kao ja, teoretičar?![]()
Obične, da nisu duvan, i da nisu preslaniKoje čvarke više volite, duvan ili klasik?
Eto što ja ne jedem kuvani kupus
Meni ih keva podvaljivala u kupusu
Šta je tebi Nevenka podvaljivala u kupusu?Eto što ja ne jedem kuvani kupus
Meni je veliki problem i da gledam to!Pa rekoh, gledao sam kako se sprema ali nisam želeo da probam, najviše zbog mirisa
KupusŠta je tebi Nevenka podvaljivala u kupusu?![]()
Pa bliži ste Bugarskoj nego Vojvodini
Hoće to gde ima kupusa.
Dakle, ako oni krenu opet s leđa imaćeš dosta fore.Jesmo, do granice oko 24 km a do kranicnog prelaza preko 100
Teren nije prohodan kod mene da bi mogao prelaz da se napravi. Bugarska strana kazu da je cak i manje pristupacna od nase.
Pihtije se obično prave sa papcima, ušima, repovima i tako nečim sličnimSad razmišljam, to je verovatno sve od svinjskog mesa?Znam da je kavurma aktuelna od novembra - decembra, škembići su nečija creva, a pihtije su valjda uglavnom svinjske?
![]()
Ti si žensko, ja sam dosta toga gledao uživo, od klanja preko spremanja do konzumacijeMeni je veliki problem i da gledam to!
Baš veliki!
Wow, kako je moćan vinograd
Bugari imaju finu nacionalnu kuhinjuJesmo, do granice oko 24 km a do kranicnog prelaza preko 100
Teren nije prohodan kod mene da bi mogao prelaz da se napravi. Bugarska strana kazu da je cak i manje pristupacna od nase.
A i tu mi je problem miris. Sam onaj miris kuvanog kupusa kad osetim uhvati me grč u želudcu pa ne pušta.Hoće to gde ima kupusa.![]()
Dakle, ako oni krenu opet s leđa imaćeš dosta fore.![]()
Bugari imaju finu nacionalnu kuhinju
Puno povrća i sira, a manje iznutrica
Nego, sećaš se da nam je Mika pričala o nekom makedonskom specijalitetu od pletenih crevaca?
Ima neki neverovatni naziv , na vrh mi jezika...
Saću guglam...
KUKUREC!!!!!!!
Mislim da me je Nevenka prvi put vodila kod psihijatra kad sam se zacenio od smeha kad sam video kako kokoška bez glave trči po dvorištu.
7-8 godina čini mi se da sam imao.
Bio sam u fazonu ajd opet, ajd opet.
Imam i ja šarenu sol, donela mi kuma iz BugarskeImaju i sarenu so, cubricu.
Ebala ih ista, mecu je u sve kao mi Vegetu a ima gori ukus.
Zaboravio sam na to, fali mi @Mika![]()
U selu kod babe kad se klala svinja, to je horor! Sve mi devojčice bi pobegle da ne slušamo kako skici. To je strašno.Ti si žensko, ja sam dosta toga gledao uživo, od klanja preko spremanja do konzumacije