Serpenti
Domaćin
- Poruka
- 4.468
Ništa ne znam, a dje i da znaaam![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ništa ne znam, a dje i da znaaam![]()
Jeste da mi je bila prva, ali nisam je privijao na grudi...Da nadoknadiš štetu nanesenu tortiljom?![]()
Šteta što ne mogu isto da kažem za tebe, opetMuzika za moje ušije što nisi spoznala tu draž, znači da nisi presisala
![]()
Samo ruke stradale?Jeste da mi je bila prva, ali nisam je privijao na grudi...![]()
![]()
MaloSamo ruke stradale?![]()
Svaki mlečni proizvod je dobar za to...Meni je uvek posle izlazaka najviše prijalo mleko.
I sad kad nekad zaginem popijem mleko.
Za jogurt nisam znala.
Uvijek mi je imalo ukus kreč vodice, tj. takvog ukusa kakvog je mlEko tako sam zamišljala da je ukus kreč vodiceMožda je i mleko dobro, ali ga ne pijem 30 god tako da sam mu i ukus zaboravio.![]()
Pa probajMeni je uvek posle izlazaka najviše prijalo mleko.
Za jogurt nisam znala.
Eto, da je to znao Smaragdni garant bi ostaoMožda ono bademovo, eventualno.
mleko krš, možda samo ono alpsko valjaMožda je i mleko dobro, ali ga ne pijem 30 god tako da sam mu i ukus zaboravio.![]()
Da je znao da bude muško, došao bi u Zvornik u odsudnom trenutkuEto, da je to znao Smaragdni garant bi ostao![]()
posle alkohola najbolje sok od paradajzaMeni je uvek posle izlazaka najviše prijalo mleko.
Za jogurt nisam znala.
Isti jamada ja pijem biljna mleka kad mi se pije
U pravi časDobro veče
Sjetih se priče ovdje ko voli pečenje, a ko ne
i evo dok svi osim mene jedu pečenje, ja došla da vam se javim![]()
Probaću sledeći put da popijem jogurt.Pa probaj
Ja mlijeko generalno nešto ne gotivim. Možda ono bademovo, eventualno.
Pa ono, nije da ti treba nakon 2. godine života, nama samo štetu donosi (ženama) ali ja ga volim i pijem, pa kud puklo da pukloMožda je i mleko dobro, ali ga ne pijem 30 god tako da sam mu i ukus zaboravio.![]()
Јок јаVidi se, sve iskusni alkoholičari, awwww![]()